2777
2789
عنوان

مقايسه دوقلوهام😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7932 بازدید | 106 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سخت تر از چيزيكه فكرشو بكنين الان تو اين شرايط فقط با درجه يك ها در ارتباطيم 

میفهمم من یدونه دارم خیلی سختمه هنوز بعد یکسالو نیم عادت نکردم 

بهشون رک بگو ک ناراحت مبشی

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
در هر صورت اگه يكي بهتر از يكي ديگه  بشه براي من عذابه

ببین خواهر برادرای غیر دوقلو هم با هم متفاوتن، پس انتظار نداشته باش یچه هات مثل هم باشن، شخصیت های متفاوتی خواهن داشت، 

خدایا تو دلیم رو حفظ کن...🌹🌹😍😍
دخترپسرمنم دوقلوهستن پسرم یکم خوشگلتره ازدخترم البته واسه من یکین هردو ولی اطرافیان میگن

جنس مخالف باشن بنظرم اشكالي نداره 

ولي همجنس خيلي رو روحيه بچه اثر ميذاره

💜❤️
خدا عقلش بده ایشالا خیلی بی درکه بدتر از مادرشوهرمن،من خودم دوست ندارم بچه دومی داشته باشم چون میدون ...

شوهرم محل كارش دوره من با بچه ها تنهام مادرشوهرم كمك دستمه

💜❤️
به اون یکی بیشتر برس خوشگل تر شه😕 میدونم نظرم خیلی چرته ولی فعلا همین به ذهنم اومد یا یکیشو بفروش ...

وا بچه رو بفروشه

قصه آنجاست که شب بود و هوا ریخت بهم..انقدر درد کشیدم که خدا ریخت بهم...🖤
وا بچه رو بفروشه

شوخی کردم بابا

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏
ببین خواهر برادرای غیر دوقلو هم با هم متفاوتن، پس انتظار نداشته باش یچه هات مثل هم باشن، شخصیت های م ...

اين يكي كه كسي محلش نميده خيلييييي دختر اروميه انقد مظلومه بهش نگاهزميكنم دلم ميگيره 

💜❤️
اونش به كنار  اينا دخترم هستن همه زوم رو قيافه  بعد دوقلو  ميترسم يكس بره تو حاشيه ...

من قصدم ترسوندنت نیست اسی جان

منو خواهرم دوقلوییم و خواهرم از من خوشگلتره تمام زندگی من ب این گذشت که هرکی منو خواهرمو میدید میگفت خواهرت از خودت خوشگلتره..من از لحاظ اعتماد ب نفس صفر بودم 

اصلا دلم نمیخواد با خواهرم جایی برم .من پدرم هم اینو میزد تو سرم چه برسه به اطرافیان

شما ک مادرشی باید به یه اندازه بهشون محبت کنی