2821
2789
عنوان

اسید فولیک۵

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 21 پست
شما از هفته ی چند تا چند ۵ خوردید عزیزم؟

من قبل از اقدامم. تا آخر بارداری باید ادامه بدین؟

شخصیت حقیقی تو همین کامنت های توست. کلماتی که تایپ میکنی براحتی وقتی میدونی ناشناسی در واقع معرف سطح تو و البته تربیت خانوادگی توست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

[QUOTE=197648664]اره ولی همه که ۱ میخورن و بارداری منم نرمال بوده[/QUOTE

منظورم اینه که بیشتر افراد ۱ میخورن بعضی ها به تجویز پزشک۵ میخورن.البته هردو رو پزشک باید تجویزکنه

من به این نتیجه رسیدم به حرف دکترتون گوش‌کنید. تاپیکم رو‌ زدم تا نظراتتون رو بدونم ولی هیچکدوممون پزشک یا متخصص این کار نیستیم پس اگه کسی این تاپیک رو خوند اصلا نگران نشه و به حرف پزشکش اعتماد کنه. چون هیچکدوم متخصص این کارا نیستیم

من به این نتیجه رسیدم به حرف دکترتون گوش‌کنید. تاپیکم رو‌ زدم تا نظراتتون رو بدونم ولی هیچکدوممون پز ...

عزیزم اسیدفولیک 1 مخصوص کسایی هست که کم خونی عادی دارن و با خوردن این قرص کم خونیشون رفع میشه ولی اسید فولیک 5 مال کسایی هست که کم خونی مینور دارن و باید شبی یکی استفاده کنن

من اینو از دکتر زنان و زایمانم پرسیدم 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

من تا زمانی که باردار نبودم دکتر میرفتم و میگفتم کم خونم بهم اسیدفولیک 1 میداد ولی زمانی که باردارشدم و دکتر جواب ازمایشمو دید گفت کمخونی مینور داری و باید شبی یکی قرص اسید فولیک5 بوخوری 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫