2777
2789
عنوان

درآمدزايي

100 بازدید | 7 پست

يه راه جديد يافتم واسه بدست آوردن كلي پول اونم به دلار يه برنامه اس كه بايد بريدداخلش وثبت نام كنين اينم لينكشه تواين اوضاع خراب اقتصادي كمك ميكنه بهمون لينكشو واستون ميزارم

https://share.cashjunky.co/afsan

گوش.مخملی.اودتی#  

اکانت تعطیل🚫       خدافظ تا ۱ آذر    💔                              دلم واسه همتون تنگ میشه رفقا  :/                  وقتی که از خواب بیدار میشم                             شیطون میگه یاخدااا باز این بیدار شد😩      😉😂       تتلی تی♡🤘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

https://share.cashjunky.co/afsan

ثبت نام کردم بعدش؟

اکانت تعطیل🚫       خدافظ تا ۱ آذر    💔                              دلم واسه همتون تنگ میشه رفقا  :/                  وقتی که از خواب بیدار میشم                             شیطون میگه یاخدااا باز این بیدار شد😩      😉😂       تتلی تی♡🤘
ثبت نام کردم بعدش؟

بعدش به ازاي هركليك دودلار بهت ميده اگه پستش كني بزاري توشبكه هاي اجتماعيت پنجاه دلاربهت ميده خيلي باحاله فقط اولش توقسمت اكانتش روش پرداختشو مشخص كن من خودم بيت كوين انتخاب كردم كه بجاي دلاربهم بده 

بعدش به ازاي هركليك دودلار بهت ميده اگه پستش كني بزاري توشبكه هاي اجتماعيت پنجاه دلاربهت ميده خيلي ب ...

خب انگلیسیه الان من کجا کلیک کنم شات بده؟

خب انگلیسیه الان من کجا کلیک کنم شات بده؟

بعدازاينكه ثبت نام كردي با آيديت واردشو يعني لاگين شو خوب

مرحله بعدش چنتاگزينه پايين صفحه ميبيني گزينه اكانت روبزن بروتو set methodاونجاروش پرداخت روانتخاب كن ماايرانياچون پي پال واينانداريم بيت كوين برامون خوبه اونوبزن بعدش ازاونجا بيابيرون برو توقسمت task wallاونجا يك سري اپ داره دانلودكن به ازاي هرآپ بهت ٥٠دلارميده بعدهمه اينكارارو كه انجام بدي بهت پرداخت ميكنه 

واسه پرداختشم ي ايميل بهت ميزنن 

ي اپليكيشن كيف پول بيت كوينم حتما روي گوشيت بريز وايه نگهداري بيت كوينهامال من متاماسكه

بعدبيت كوينت روميبري توسايت ايرانيه نوبيتكس ميفروشي پول خودمونو دريافت ميكني به همين راحتي