2777
2789
مال کدوم شهید

همه ی شهدا

اولینش زندگی شهیدبرونسی

شهدای هشت سال دفاع مقدس 

کتاب پایی که جاماند

کتاب من زنده ام

کتاب دخترشینا

اول ازکتاب های شهدای اوایل انقلاب شروع کردم بعدشهدای جنگ معجزه بودخودشهداراهنماییت میکنن عالیه وقتی شروع میکنی به خوندن دیگه نمیتونی دست بکشی چه لذت بخش بودالان وقت کمه بابچه کوچیک کاش بازم وقت داشتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه ی شهدا اولینش زندگی شهیدبرونسی شهدای هشت سال دفاع مقدس  کتاب پایی که جاماند کتاب من زند ...

میشه درخواست دوستی ام قبول کنی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
کدوم کتابا

اول اینکه هنر رندانه به تخم گرفتن رو حتما حتما حتما بخون . مترجمش هم ارشاد نیکخواهه . بقیه ترجمه ها بدرد نمیخوره 

دوم همه چیز به فنا رفته مترجم هیوا کامجو . 

سوم تسلی بخشی های فلسفی . 

این چند تا به خصوص دوتای اولی زندگی و دیدمو نسبت به دنیا عوض کرده . بدون اغراق می گم . یه حس آزادی از وابستگی های بیخود و اضافی نسبت به مسائل بی اهمیت دارم که مدیون این کتابام

اول اینکه هنر رندانه به تخم گرفتن رو حتما حتما حتما بخون . مترجمش هم ارشاد نیکخواهه . بقیه ترجمه ها ...

ممنون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم