2777
2789
عه مگه چقدر دادن که کم بود؟ جای خواب و غذا هم داشتی یا نه؟

۳۰۰۰ لیر کلا غذا داشت جای خواب نداشت همه چی هم گران مردم ایران هم که استاد کلاهبرداری در استانبول بودن خودشون حالا خوب بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه استارتر

سلام خوبی عزیزم 

من نامزدم چن وقته بیکار شده مادرمم سکته کرده کاریابی برا ترکیه یا قطر یا کویت یا دبی یاجایی سراغ داری کمکم کنید تا آخر عمرم دعاتون میکنم.عراق خوبه یا ن تروخدا راهنماییم کنید

رفتم حقوق کم بود برگشتم

با اجازه استارتر

سلام خوبی عزیزم 

من نامزدم چن وقته بیکار شده مادرمم سکته کرده کاریابی برا قطر یا کویت یا دبی یا ترکیه یاجایی سراغ داری کمکم کنید تا آخر عمرم دعاتون میکنم.عراق خوبه یا ن تروخدا راهنماییم کنید

مشاغل مورد نیاز ترکیه برای افراد خارجی

در سال جاری میلادی نیز همانند هر سال، اداره کار این کشور لیستی منتشر کرده است که علاوه بر شهروندان کارجو ترکیه، برای اتباع خارجی نیز اهمیت زیادی دارد. گرچه به نظر می‌رسد که با توجه به جنگ‌های منطقه، شمار اتباع خارجی عراقی، سوری و افغان جویای کار در این کشور زیاد شده است؛ اما فراموش نکنید که با داشتن یک رزومه قوی، مهارت بالا و انگیزه همیشه می‌توان موفق شد.

حزوه‌های مشاغل مورد نیاز ترکیه برای جذب نیرو

حوزه بیمه.

تمامی رشته‌های مهندسی و فنی.

نجاری.

نقاشی ساختمان.

کفاشی.

چرم دوزی.

طراحی لباس.

مدلینگ.

مشاغل مرتبط با رستوران (به ویژه گارسون و پیشخدمت).

خیاطی.

طراحی و ساخت کابینت.

حوزه ام دی اف.

حوزه زبان انگلیسی.

مکانیکی.

تعمیر کاری لوازم برقی و خانگی.

اگر در حوزه‌های گفته شده تخصص و مهارتی دارید؛ خوب است بدانید که شانس بالایی در اخذ اجاره کار (چالیشما ایزنی) و ویزای کار این کشور دارید. با مورد قبول واقع شدن در یکی از سازمان‌ها یا نزد یک کارفرما، بررسی ویزای کار شما با سرعت و رضایت بیشتری انجام خواهد شد و می‌توانید در این کشور دوست داشتنی به کار و زندگی بپردازید.

اطلاعات بیشتر : https://evimistanbul.ir/