هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
واقعا.اب قطع میشه برق قطع میشه سیگنالا میپرن چه خبرههه
هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
گوشیم ۱۳ درصد شارژ داره😭 کاش قبل خاموش شدن بیاد برق
وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه : اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️ متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
من قبل اینکه بیام نی نی سایت فک میکردم تنهام ولی اینجا فهمیدم خیلیا مث منن🤦🏻♀️😂
نه خواهر تنها نیستی دراین مقوله
برقا که رفتن گوشیم ۱۳ درصد شارژ داره😭 کاش قبل خاموش شدن بیاد برق
کاش
از ساعت چهار برق رفت که آب هم به طبعش قطع شد منم لم دادم تو گرما فحش میدادم به مسئولین الان هم برق اومد آب قطع شد کولر روشن کردم لم دادم جلو تلویزیون و به فحشها ادامه میدم