2777
2789
عنوان

سوال حقوقی

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بپرس

اگه بازپرس چندین ماه برای یه پرونده وقت بذاره اما درنهایت به نتیجه نرسه و نتونن کلاهبردار رو پیدا کنن، اون پرونده رو مختومه میکنه؟! پرونده در رابطه با کلاهبرداری اینترنتی هست. 

کلا تا چه زمانی پیگیری میکنن و در چه صورت پرونده مختومه میشه 

هیچی به اسمشون ندارن. سر قضیه مهریه همه چی رو به اسم پدرش زده بود. فقط اول دادگاه خودش حساب بانکیش ر ...

پس اعسارپذیرفته میشه وتقسیط میکنن ویه مبلغی دادگاه تعیین میکنه که ماهانه بده اگرهیچی نداره وفقط حقوقش ملاک باشه

👈به حقوق دیگران احترام بگذاریم👉
اگه بازپرس چندین ماه برای یه پرونده وقت بذاره اما درنهایت به نتیجه نرسه و نتونن کلاهبردار رو پیدا کن ...

سلام

دراین موضوع اگر۲سال تمام ازوقوع جرم گذشته باشه قرارتوقف تحقیقات وبایگانی موقت میشه پرونده

سلام دراین موضوع اگر۲سال تمام ازوقوع جرم گذشته باشه قرارتوقف تحقیقات وبایگانی موقت میشه پرونده

این درصورتیه که مرتکب جرم معلوم نشه

اگرمرتکب معلوم باشه ودسترسی بهش نباشه پرونده روال خودش روطی میکنه وحکم صادرمیشه

هرموقه دسترسی پیداشد فرددستگیرمیشه

پس اعسارپذیرفته میشه وتقسیط میکنن ویه مبلغی دادگاه تعیین میکنه که ماهانه بده اگرهیچی نداره وفقط حقوق ...

با پول خودرو خریدیم و بعدش فروختن و خودتون هم میدونید چقدر سود کردن. خوب اول دادگاه هم پرینت حسابش رو گذاشته بود. یعنی به هیچ کدام از این موارد نمیشه استناد کرد؟؟؟؟

با پول خودرو خریدیم و بعدش فروختن و خودتون هم میدونید چقدر سود کردن. خوب اول دادگاه هم پرینت حسابش ر ...

یعنی توی حسابش پول زیادی داره؟

اون پرینتی که گزاشته بودچقدرموجودی داشت؟

یعنی توی حسابش پول زیادی داره؟ اون پرینتی که گزاشته بودچقدرموجودی داشت؟

گردش حسابش بالای ۴۰ میلیون بود. بعدش بخاطر مهریه حسابش رو صفر کرد. ولی اون زمان هم که من پولم رو ازش خاستم اون زمان گردش حسابش بالا بود و خودش پرینت حسابش رو ضمیمه پرونده کرده.ولی خوب الان بعد ۲ سال محکوم به پرداخت شده، من میتونم از اون مدارک استفاده کنم ؟؟؟؟

ممنون میشم جواب بدین

گردش حسابش بالای ۴۰ میلیون بود. بعدش بخاطر مهریه حسابش رو صفر کرد. ولی اون زمان هم که من پولم رو ازش ...

نه دیگه الان اونااعتبارنداره

فقط مدارک حال حاضروجدید