2777
2789
عنوان

فیلم عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 24 پست
هنوز نیومده فیلمم یعنی منم همچین حسی پیدا میکنم

اقا دیروز همه رفتن خونه عموم نگرانم ازینکه فیلمو نشون داره باشن منم مثل اسکلا دارم دور سرم میچرخم

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بیشتر از پسرای فامیل میترسم مخصوصا کراشم ببینه دیگه هیچی 

فيلم عروسي خودم منظورمه 😂

بي خيال من هميشه ميگم خيلي بهم خوشگذشت واقعا اون دو شب وقتي ميبينيم خانوادگي كلي هر كدوممون مسخره هم ميكنيم و ميخنديم خيلي باحاله

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

وای من ازلچگی پز میدادم دست خودم نبود .قیافمم خنده دار هرکی فیلم عروسی میبینه میچسبه به حرکات من فیام بادشون میره😂😂💔

دختر نازم خیلی دوست دارم ❤️دایانا❤️
من خودمو تو فیلم عروسی هر کسی میبینم راضیم. آخه تو فیلم همه شون  ۳ سالمه و این شکلیم😂

اره اونا خوبن ولی لامصب یدونه بزرگ دارم افتضاحه

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین

اقا دیروز همه رفتن خونه عموم نگرانم ازینکه فیلمو نشون داره باشن منم مثل اسکلا دارم دور سرم میچرخم

😂😂😂😂

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
فيلم عروسي خودم منظورمه 😂 بي خيال من هميشه ميگم خيلي بهم خوشگذشت واقعا اون دو شب وقتي ميبينيم خانو ...

خب تو متاهلی من نگرانم پسرای فامیل اونو ببینن ذهنیتشون عوض میشه

خب تو متاهلی من نگرانم پسرای فامیل اونو ببینن ذهنیتشون عوض میشه

دختر خالم با پسر خالم همو ميخان هر دو تو جمع هستن كه فيلمو ميزاريم از خنده غش ميكنيم 

چرا ابروت بره بابا اصلا اينا ربطي نداره 

اينقد ما بهشون ميخنديم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
نه راضی نبودم خخخ مثل دیوونه ها اون وسط قر میدادم اصلا خجالت میکشم نگاه خودم کنم😂😂

😂😂😂😂