2777
2789
بعضی ها از دوستان که میگن با درآمد کم خرج خونه رو میرسونن به نظر  من برکت مالشون زیاده  م ...

نه عزیزم دیرم بعضی خانوادهاومهمون بودیم خورد و خوراکشون واقعا کمه در حدی یک یک بشقاب غذا رو روم نشده بخورم وگرنه گوشت رو ما میخریم ۱۳۰ اونم همی حدود 

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
واقعا این سختی های زندگی ما را دلمرده و افسرده کرده.من که اصلا حوصله شوهرم ندارم

همین بخدا موندم بعضیا چطوری با این حقوقا و این تورم و گرونی چطور هنوز میگن پس انداز داریم ما که هم خونه داریم هم ماشین با اینکه دونفریم کم میاریم

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اومدم تفریح😎

پس خوش باش 🤣

بعضی ها از دوستان که میگن با درآمد کم خرج خونه رو میرسونن به نظر  من برکت مالشون زیاده  م ...

آره ولی اینو قبول دارم ... پدرم کارگره با حقوق کم.  اما همه میگن بریز و بپاش شما به حقوق کارگری نمیخوره

تو رو خداااااااا؟ 😯😯😨😨😨😨 برا ده تومن 😐

بله عزیزم😊

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
هرچی پس انداز میکنید سریع طلا باهاش بگیر بزار بانک  نزار پولی بمونه که شوهرت تو رودرواسی بده ب ...

ببین اخه اگرم نداشته باشه از یکی قرض میگیره میده ب اون طرف

منم دوست ندارم دستشو جلو کسی دراز کنه

اصلا تغییر پذیر نیست لامصب

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"

همه ی ما روزانه به شارژ موبایل، اینترنت همراه و پرداخت قبض نیاز داریم و سامانه های زیادی مرتبا بهمون تبلیغ میشه. خوبه که بدونید وجود بیش از ۴۰ میلیون سیم کارت اعتباری،گردش مالی بزرگ و سودی بیشتر از ۵۰۰ میلیارد تومان در سال ایجاد کرده .

که همه ی رقبا با تبلیغات زیاد سعی در تصاحب قسمت بیشتری از سود شارژ هستند . 

اما سامانه ۷۰۳۰ اومده تا ۷۰درصد از سود رو با کاربرانش تقسیم ‌کنه! بعد از ورود به سایت یا اپلیکیشن ۷۰۳۰ شماره موبایل شما کد معرف شماست که با اون دوستانتون رو دعوت میکنید. اگه از اونها هم بخواهید همین کارو انجام بدن،شما روی هر خرید همه کسانی که از این طریق با هفتاد سی آشنا شدن ده درصد سود میبرید و به درآمد میلیونی میرسید.

اما این چطوری اتفاق می افته؟

فرض کنید شما پنج نفر از دوستان و اونها هم هرکدوم ۵ نفر رو دعوت کنن و بقیه هم به همین ترتیب تا این اتفاق ۷ بار تکرار بشه. در این صورت حدود ۱۰۰ هزار نفر از طریق شما با ۷۰۳۰ آشنا شدن . و اگه این افراد هر ماه ۲ تا شارژ بخرن، شما به درآمد بالای ۵ میلیون تومان در ماه دست پیدا میکنید! جالبه مگه نه؟
حتی اگه شبکه به اون خوبی هم رشد نکنه با کمی فعالیت بیشتر در شبکه های اجتماعی و با وجود محصولات دیگر سایت، هنوز درآمد میلیونی از ۷۰۳۰ دست یافتنیه. شما اگر ادمین هستید و بازدیدکننده، کاربر یا ممبر و فالور های زیادی دارید میتونید شناسه و نام اختصاصی خودتون رو توی هفتادسی بسازید و بدون هزینه، درآمد زایی جدیدی رو تجربه کنید.
شما تنها با صرف صد ثانیه در هر روز و ارسال پیام و تبلیغات اختصاصی هفتاد سی برا دوستانتان و جذب مدعو، به این مهم خواهید رسید.
پس الان وارد ۷۰۳۰ بشید و از این به بعد خرید هاتون رو از اینجا انجام بدید
و دوستانتون رو دعوت کنید تا همه با هم در سود این بازار بزرگ سهیم باشیم.

کد معرف ۷۰۳۰ = ms2549

و ده میلیون براشون کمه

يه راه جديد يافتم واسه بدست آوردن كلي پول اونم به دلار يه برنامه اس كه بايد بريدداخلش وثبت نام كنين اينم لينكشه تواين اوضاع خراب اقتصادي كمك ميكنه بهمون لينكشو واستون ميزارم

https://share.cashjunky.co/afsan