2777
2789
عنوان

چرا پسرا اینقد بیخیال 😑

466 بازدید | 15 پست

نمونش دوس پسر خودم 

(چن ساله با همیم قصدمون ازدواجه😍) 

عاقا مثلا صبی دو تا پیام صبح بخیر و اینا میده دیگه نتشو خاموش میکنه میره دنبال کاراش (منظورم کارای شخصی هست چون شاغل نیست)

دوباره پیام میدم بهش میگم بیا چت میگه الان میام بعد الانش چن ساعت طول میکشه 😐😂

خدایی چطور اینقد بی خیالن 😂 

فکر کن روزی یبار هم اینستا نمیره مثلا من پست میذارم اینقدی ک نمیره اینستا پستمو اصلا نمیبینه بعد خودم ازش اسکرین شات میگیرم براش میفرستم 😐🤦‍♀️انقدرررر سر این موضوع باهاش دعوا کردم باز کلا مدلشون همین طوره انگار پسرا دیگه کلا بیخیال میشم بهش گیر نمیدم ☹️

ولی مثلا بچها مواقعی ک پیشمه اصلاااا به هیچ عنوان نگاه به گوشی نمیکنه تمام حواسش به منه فقط اگه مامانش زنگ بزنه جواب میده 🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا همه چیز به هیچ چیزشون نیست  خیلی خوبه هااا  آدم آرامش دارع

هااااع خوشبحالشون بخدا 

بعد اقا شبا هم انقد رااااحت می‌خوابه ینی همین ک بگه شب بخیر بیهوش میشه 😐 همیشه بهش میگم از بس ذهنت راحته،، هی میخنده 

هااااع خوشبحالشون بخدا  بعد اقا شبا هم انقد رااااحت می‌خوابه ینی همین ک بگه شب بخیر بیهوش میشه ...

😅

قشنگ به این بیت اعتقاد دارن 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ😬

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز