2777
2789
عنوان

یه عکس میخوام،تروخدا🥺❤

136 بازدید | 18 پست

بچه ها یه عکس تولد ب همراه کیک و بادکنک اینا میخوام هرچی گشتم نیست به واقعیت بخوره ،میشه اگه دارید بهم بدید خیلی مهمه🥺❤

حق قضاوت منو نداری دوست عزیز!🙂🌱

من دارم ولی باید صبر کنی پیداش کنم

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
به کی میخواد بفرسته بنظرتون      

😂😂😂

هیچکس نمیخوام دروغ بگم تولدم 

دیروز  الکی گفتم میخوام برم تولد آبجیم میگه بیینم کجا رفتی چی خوردی چطور بوده عکس بده

😂😂😂 هیچکس نمیخوام دروغ بگم تولدم  دیروز  الکی گفتم میخوام برم تولد آبجیم میگه بیینم ک ...

آهان😉😜😚

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
برای رلش بهش گفته تولدمه گفته عکس بفرست 😂😂

😂😂😂

برعکس با رلم بیرون بودم  دروغ گفتم رفتم تولد دوستم حالا عکس میخوان ببینن تولد چطور یوده😂😂