2777
2789
عنوان

چرا هیچ پسری بهم پیشنهاد نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 20828 بازدید | 433 پست
آخه خیلی تنهام  دختر همسایمون که ۸ سالشه رل داره

خاک تو سر مادر اون دختر ۸ ساله....ن بخاطر این ک بچشو محدود نکرده...بخاطر این‌ک بچشو اگاه نکرده تربیت نکرده...محبت نکرده ...ب کجا داریم میریم

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
به منم پیشنهاد نمیدن دخترا منم پسرم 24 سالمه قیافمم خوبه انگاری هر دو طرف منتظر طرف مقابلیم 😐

ببین فقط ببند😂😂😂😂😂😂😅

پسرا چ توقعاتی دارناااا

عجب-بابا-عجب# 😲😂

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به منم پیشنهاد نمیدن دخترا منم پسرم 24 سالمه قیافمم خوبه انگاری هر دو طرف منتظر طرف مقابلیم 😐

شناختنت حتما

تو سن ۲۴ سالگی عضو نی نی سایتی و علاف و بیکار 

کی آخه به شماها کار داره مگه یه دختر بدبختی که خودش بدتر و بیجاره تره از تو باشه

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
تا صبر کنی ز قوره حلوا سازی کلمه قوره درست نوشتم؟

اخع تو ک هنوز شک داری درست نوشتی یا نع منتظری بیان پیشنهاد بدن؟😂💔

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
یا خدا با جیمزباند طرف هستیم توروخدا مچ منو نگیر بیا شخصی حلش کنیم سیبیل

گزارش بزنین اینو معلوم نیس اینجا چی میخواد

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
چجوری میشه کاربری این سایت حذف کرد؟ همه توهین کردن😐

خب راست گفتن دیگه....خودت فک کن چی گفتی!!😂😐

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
اگه اینقد که حواست و فکرت به پسراس دنبال درست بود الان فوق تخصص داشتی

معدلم ۲۰ عزیزم 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
مطمئنی 24 سالته؟ سوتی هم دادی این وسط جوجه حواست نبود

چ سوتییی😂

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
کلاس چی میری ‍؟

زبان 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
این مدل دختر دوس دارم پر رو باشه قرنیه مشکی مشکلش چیه😐

بیاع (پیشنهاااااددددددد)😑