2777
2789
عنوان

کی هفته پنجم شیشم سقط کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 25 پست
باردار بودم خارج رحمی بود آمپول زدم سقط بشه الان دقیقا مثل پریود ولی بیشتر خونریزی دارم

فکر نمیکنم تو هفته های پایین زیاد سخت باشه احتمالا درهمین حده

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
میشه بپرسم اگه خونریزی باشه ولی چیزی دفع نشه احتمالش هست جنین سالم باشه؟

اره...ولی خونریزی با لک بینی فرق داره ها...خون نباید تازه باشع

حال شب‌های مرا همچو منی داند و بس🍂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره...ولی خونریزی با لک بینی فرق داره ها...خون نباید تازه باشع

اخه من پنج هفته و۶ روزمه.

از چهارشنبه افتادم خونریزی با شیاف و استراحت بهتر شدم ولی چیزی دفع نکردم.

قراره پنج شنبه برم سونو ببینم سالمه یانه.

بتام چهارشنبه ۲۱۸۰بود

نمیدونم چرا تموم نمیشع

درست میشه،صبرکن

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
اخه من پنج هفته و۶ روزمه. از چهارشنبه افتادم خونریزی با شیاف و استراحت بهتر شدم ولی چیزی دفع نکردم. ...

ن بتات ک خوبه مشکلی نیست فقط استراحت کن...شاید کار سنگین کردی

ایشالله همه چی برات عالی پیش بره خدا بهت سلامتی و طول عمر بده

ممنون گلم همچنین شما و ب سلامتی بچتو بغل کنی🌹❤️برای منم دعا کن خدا دوباره بهم بده😔