2777
2789
عنوان

حلوا کشیم کس نمیاد یعنی خراب شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3592 بازدید | 50 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گفتم که عین حلوردس ولی کشیه انگار که توش عسل ریخته باشن حالا همش فک میکنم خراب شده

نکته بسیار مهم برای کشدار شدن حلوای انگشت پیچ :

از لحظه ای که شروع به هم زدن حلوا می کنیم باید دقت کنیم که جهت هم زدن فقط از یک سمت باشه و هرگز عوض نشه.

یعنی مثلا اگر داریم در جهت حرکت عقربه ساعت هم می زنیم دیگه اجازه نداریم جهت رو عوض کرده و خلاف جهت حرکت عقربه ساعت حلوا رو هم بزنیم.

به هم زدن ادامه میدیم ، کم کم احساس میکنیم که آرد سبک شده

مرتب هم میزنیم که یه وقت ته نگیره. فقط در یک جهت. وگرنه بعدا حلوا کش نمیاد.

وقتی که رنگ آرد و روغن طلایی شد دیگه از روی حرارت برش میداریم

اینکه در این مرحله چقدر روی حرارت بذاریم و تا چه میزان رنگ آرد و روغن تیره بشه دیگه دست خودمونه یعنی بستگی به ذائقه داره.

اوهوم میشه یه دستور بدین چی میریزین که کش میاد    

من بلدم الان میدمت

آرد سفید یا گندم و روغن مایع هرکدوم:1لیوان

شکر:2لیوان

آب و گلاب هرکدوم:نصف لیوان

آبلیمو:1قاشق غذا خوری.(برای اینکه شکرک نزنه حلوامون بهش میزنیم )

زعفرون به اندازه ی دلخواهمون

اول آب و گلاب و شکر رو توی کاسه ای میریزیم  و خوب هم میزنیم تا جایی که دون اخر شکرکاملا حل بشه( میتونید برای دو سه دقیقه رو حرارت اجاق گاز اونو حل کنید )بعد اخر کار ابلیمو و زعفران غلیظ دم داده رو به شهدمون اضافه میکنیم.حالا میریم سراغ آرد و روغن،آرد و روغن رو با حرارت ملایم مدام هم میزنیم به یه جهت.این خیلی مهمه واسه کشدار شدن حلوامون.در حدی آرد و روغنمون بود میدیم که از خامی دربیاد و بودی آرد و روغنمون حس کنیم.نباید زیاد بود داد و رنگش تغییر کنه.وقتی به این قسمت کار رسید زیر شعله کم میکنیم کم کم شهدمون به اردو روغنمون اضافه میکنیم درحین اضافه کردن با سرعت به یه جهت هم میزنیم.باید سرعت عملمون بالا باشه در این زمان.اگه دوست دارید کمی شل دربیاد نمیزاریم زیاد رو گاز باشه اگه دلتون خواست خیلی سفت شه بیشتر میزاریم رو شعله باشه.و همچنان به هم زدن ادامه میدیم.حالا برای اینکه حلوامون بینظیر شه میایم به همون داغی 3_4دقیقه با همزن برقی میزنیم.بهترین حلوا رو بهتون میده.بعد با پودر نارگیل یا خلال پسته تزیین کنید.

بفرما اینم از دستور

اوهوم میشه یه دستور بدین چی میریزین که کش میاد    

نمیدونم مامانم درست میکنه

کره محلی و عسل و گردو کنجدو اینارو یادمه

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage