2777
2789
عنوان

۸ ساله ازدواج کردم هنوز گریه شوهرم رو ندیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 64 پست
درود  همسرتون درونگراست. معمولا باید شخصیت آروم و نسبتا ساکتی هم داشته باشن و واکنششون نسبت ب ...

دقیقا خیلی آرومه و کم حرفه

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
بیست سالشه  میدونی اصلا گریه اش نمیاد  بهش میگم میگه دلم میگیره بغض میکنم اما نمیتونم گریه ...

مثل منه اصلا نمیتونم گریه کنم

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ب خدا شوهر عمم اشکش دم مشکشه  قربون صدفه بچه هاش میره زار زارمیزنه گریه میکنه عمم میگ این قد اح ...

دیگه اینجوریشم بده😂

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
احتمالا روحیه قوی دارین 

اره خیلی هم سرد و خشکم فقط بغض میکنم

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
اره خیلی هم سرد و خشکم فقط بغض میکنم

خواهرمم سرده  اوج محبتش یه لبخنده  کم حرف و ساکته و البته آروم و عاقل 

چه در دل من ... چه در سر تو ...                                         من از تو رسیدم به باور تو   [(تو بودی و من )]

منم شاید سالی یه بار اشک بابامو ببینم 

ولی حالا من 

بابام میگه پشت چشای این دختر شیلنگ اب وصل کردن تا بهش میگی تو گریه میکنه😂😂

واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀
خواهرمم سرده  اوج محبتش یه لبخنده  کم حرف و ساکته و البته آروم و عاقل

انگار منو گفتی...هیج وقت نتونستم به کسی محبت‌کنم..نمیتونم دلداری بدم نهایت بغل چون بخوام حرف بزنم ضایع میشم

انگار منو گفتی...هیج وقت نتونستم به کسی محبت‌کنم..نمیتونم دلداری بدم نهایت بغل چون بخوام حرف بزنم ضا ...

خخخ اینطوری به نظر من که خوبه  من خودمم آرومم و زیاد نمیتونم همدردی اینا کنم اما فقط اشک ریختنم خوبه 

چه در دل من ... چه در سر تو ...                                         من از تو رسیدم به باور تو   [(تو بودی و من )]
انگار منو گفتی...هیج وقت نتونستم به کسی محبت‌کنم..نمیتونم دلداری بدم نهایت بغل چون بخوام حرف بزنم ضا ...

منم مثل توهم همه میگن انگار احساس نداری ولی گریه میکنم

مثلا نمیتونم بگم دوست دارم عشقم یا قربونت بشمو اینا به هیشکی

واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀
خخخ اینطوری به نظر من که خوبه  من خودمم آرومم و زیاد نمیتونم همدردی اینا کنم اما فقط اشک ریختنم ...

بدبختی اینه نمیتونم در مواقعی که خیلی ناراحتم گریه کنم...گریه کردن واقعا ی جاهایی خوبه

منم مثل توهم همه میگن انگار احساس نداری ولی گریه میکنم مثلا نمیتونم بگم دوست دارم عشقم یا قربونت بش ...

منم...بده واقعا.‌‌..ببینی عزیزترین کست مشکل براش پیش اومده داره گریه میکنه تو نهایت دلداری و همدردیت فقط بغل باشه