2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بااین مهره بروپیش عرفان بلکه برگرده😶

با همین مهره مار جذبمه هر روز ب هر بهانه ای سراغ میگیره😊

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
چجوریه مهره مار میشه خرید؟

خرید؟؟؟ 

ببین من نخریدم اما بیشتریا میگن انگار مهره مار داری

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚

ندارم، اعتقادم ندارم، فقط میدونم تو محل جفتگیری مار پیدا میشه

زنان متولد دی را هراسی نیست از سرما💕بی عشقْ جهان یعنی،  یکْ چرخشِ بی معنی 💖لطفا هر جا تاپیک راجع به متافیزیک و ماورا دیدین منم تگ کنید  
ن بالا سرشه انگار

میگن وقتی مار نروماده جفتگیری میکنن این دوتا استخون رو انجا میندازن، حالا نمیدونم شاید از بالا سرشون جدامیشه میافته

زنان متولد دی را هراسی نیست از سرما💕بی عشقْ جهان یعنی،  یکْ چرخشِ بی معنی 💖لطفا هر جا تاپیک راجع به متافیزیک و ماورا دیدین منم تگ کنید  
همش چرته تنها کسایی که جادو واقعی بلده خوده یهودیا هستند که علمشو از حضرت سلیمان دزدیدن ایرانی جماعت ...

ایرانیهام از همون یهودیا یاد گرفتن، البته ایران یهودی زیاد داشته، ولی غیر از یهودیا هندیها هم جادوگرای خبره ای هستن

ایرانیهام از همون یهودیا یاد گرفتن، البته ایران یهودی زیاد داشته، ولی غیر از یهودیا هندیها هم جادوگر ...

عزیزم ایرانی های الان همشون حرف هستند فقط اون خبرگانشونم چون جادو نویسای وبی بودن گزاشتن رفتن یعنی دارم بهت میگم کسی که جادوگر خبره ای هست اثبات داره اثبات اولیشم زندگی خودشه چون کسی ک جادو بلده پولو به پول تبدیل میکنه نه بیزینس از من گفتن بود 

تو به دوران خودت"منح به دوران {خدم!}
عزیزم ایرانی های الان همشون حرف هستند فقط اون خبرگانشونم چون جادو نویسای وبی بودن گزاشتن رفتن یعنی د ...

اره. این دعا نویسای کنار خیابون همه بدبخت بیچااره ن،، انگشت شمار هستن اون خبره هاشون، من حتی شنیدم برای مسائل امنیتی هم ازشون استفاده میکنن،، نمیدونم شما اسم طاهری رو شنیدید؟ بنیانگذار عرفان حلقه؟ الان مریداش هستن و واقعا قابلیتهای عجیب غریبی دارن، اینو میگم چون تو شهر ما بوده