2777
2789
عنوان

اوج گرفتن کرونا و باز هم بدبختی...

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 80 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای وای راست میگی 😳 فرار کنیم کجا بریم ؟

بهترین جا که آرامش داره توی خااکه😂😂😂

البته شوخی کردم دور از جونتون 

تو خونه بمونین 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
الان دیگه کلا ماسک زدن هم فراموش شده هیچکس ماسک نمیزنه

بله متاسفانه

اما تهران که من هستم اکثرا دو ماسکه هستن جاهایی که میبینم

ما هم از ابتدای کرونا ۲ تا ماسک میزدیم

رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند  ...  چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
واقعا  پس چرا آمار فوتی ها پایینه

چون آمار واقعی نیست و فعلا تعداد بستری ها بالاست یکی دوهفته بگذره اونم میره بالا 

مامان من توی ستاد دانشگاه علوم پزشکیه گفت آماری که اعلام میشه کمتر از واقعیته 

سیستان بلوچستان خیلی اوضاش خرابه الان، کرمان هم که ما توش هستیم خیلی خرابه وضع

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

فعلا بستری ها بالا رفته 

دو هفته دیگه امار فوتی ها مشخص میشه

و در کل اونچه که اعلام میشه کمتر از امار واقعیه

انتقاد سازنده تون رو براي خودتون نگه داريد😉فقط خانم هاي بالاي ٣٠سال استثنا هستن😅

امروز رفته بودم ازمایش pcr بدم مجدد

نمیدونی چه خبر بود؛ اقلا ۵۰ نفر جلوم بودن، تازه یه ازمایشگاه خصوصی 😑

حس می کنم اماری که میدن خیلی کمتر از نرخ واقعیه

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

من امروز کشیک بیمارستانم

از ظهر دیوونه م کردن بس که زن باردار با کرونا بستری کردن

ملت تو این اوضاع انگار واجبه تولیدمثل کنن

قبول کنید ملت نفهم و سرخوشی داریم😐

انتقاد سازنده تون رو براي خودتون نگه داريد😉فقط خانم هاي بالاي ٣٠سال استثنا هستن😅
امروز رفته بودم ازمایش pcr بدم مجدد نمیدونی چه خبر بود؛ اقلا ۵۰ نفر جلوم بودن، تازه یه ازمایشگاه خص ...

دو هفته دیگه گندش درمیاد

کرونا# هراسی ممنوع 

کرونا هراسی چی هست؟

باید جدی بگیرن مردم

خواهر من خیلی رعایت می کرد ولی کرونا گرفت با ۴۰ درصد درگیری ریه، icu بستری شد، حتی یه علامتم نداشت، نه سرفه ای نه چیزی

واقعا کرونا خطرناک شده

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !