2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چی بگم اما نکن اینکارا عاقبت ندار

ژینا خانوم..من تاپیکاتو دنبال میکنم خیلی قشنگه بعضیاش..بهت تبریک میگم نویسنده خوبی هستی😍

وزن اولیه : ۶۴۷۰۰ وزن فعلی :۶۴۷۰۰ وزن هدف:۵۴😍..

منم قبلا ع اینکارا کردم جاشم موندن میخام برم لیزر

بجای اینا هم بشین زندگیتو کن

دوستت هروقت مرد به گوه خوردن افتادی میفهمی

من دوستمو چند ماه پیش از دست دادم درجا مرد حتی اینجوری نبود بگم مریض بود، حتی نشد ازش خدافظی هم کنم ، 

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

این کارا به اصطلاح خز شده اگ حس میکنی واسه کسی مهم نیستی توام سعی کن کسی واست مهم نباشه بیخیال باش زندگیتو کن 

من از آن‌ها که تسلایشان می‌دادم غمگین تر بودم🙃💕
ژینا خانوم..من تاپیکاتو دنبال میکنم خیلی قشنگه بعضیاش..بهت تبریک میگم نویسنده خوبی هستی😍

جانم 

قربون شما برم 

ممنون ک دنبال میکنید جانا

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

هرچی نگاه کردم نفهمیدم کجاته🤕

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اوووو تو که کاری نکردی دستای منو ببینی حالت تهوع میگیری ولی نکن دختر پشیمون میشی تهش 

منم فقط دستمو اینجوری میکردم توی دوران جاهلیت، یه دوستی داشتم کللللل پاهااااش گوشت اضافه اورده بود

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸