شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
خب من قدم ۱۶۲ هست خیلی بلند نیستم اما واقعا دوست دارمشون
منم قدم 160 پوشیدم بد شد مشکیش بود سرمه ایش جالب نیست مثل شلوار مدرسه اس
اهدای عضو =اهدای زندگی ! من کارت اهدای عضو دارم 💙 من یک دختر شادم عاشق خانوادمم من در همه شرایط شیطون و شاد و پر حرف و پر انرژی ام اآمااااا عصبی ام عاشق تئاتر باله ویلون گلف سینکرونایز رشتم ریاضیه ولی در آینده اکتور تئاتر و تیزر میشم من مطمنم عاشق مهندسی عمران دختری که عروسک بازی نکرده 😉 ملقب به ماهی خانم😁
منم قدم 160 پوشیدم بد شد مشکیش بود سرمه ایش جالب نیست مثل شلوار مدرسه اس
پس فک کنم بهتره خودم بدوزم چون سایزم دستمه میدونم چطور بدوزم بهم بیاد . قبلا هم گشاد پوشیدم خوب بوده البته من کفشم همیشه پاشنه داره در حد چهار پنج سانت
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستیداَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه
پس فک کنم بهتره خودم بدوزم چون سایزم دستمه میدونم چطور بدوزم بهم بیاد . قبلا هم گشاد پوشیدم خوب بوده ...
با کفش تخت پاشنه بلند کتونی تخت عالی میشع مانتوی کوتاه اگر خیاطی بلدی اره من لاغرم هستم افتضاح شدم
اهدای عضو =اهدای زندگی ! من کارت اهدای عضو دارم 💙 من یک دختر شادم عاشق خانوادمم من در همه شرایط شیطون و شاد و پر حرف و پر انرژی ام اآمااااا عصبی ام عاشق تئاتر باله ویلون گلف سینکرونایز رشتم ریاضیه ولی در آینده اکتور تئاتر و تیزر میشم من مطمنم عاشق مهندسی عمران دختری که عروسک بازی نکرده 😉 ملقب به ماهی خانم😁