2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 53 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره

خداروشکر و خوشبحالت انشالله قسمت همه منتظرا

با پری نا منظم چجوری تونستی روز تخمک گذاریتو حساب کنی عزیزم؟!

انشالله خدا بهت یه نی نی خوشگل تپل مپلی و هرچی ک دلت میخواد رو بده🙏🌹حتما همه منتظرارم دعا کن 

یا مسبب الاسباب🙏🌹 میشه برای باردارشدنم با جنسیت دلخواه همین ماه و بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم کنی؟!هرکی فرستاد بگه منم برای عاقبت بخیریش صلوات بفرستم❤️خدایا نمیدونم چرا عجیب دلم بهت قرصه این بار اصلا استرس ندارم شکم ندارم ممنونم ک ارام دلم شدی🙏❤️خیلی دوستت دارم من بنده خوبی نیستم خدایا اما تو بهترین و مهربون ترین خدای منی تو خیلی جاها ک من لیاقتشو نداشتم اما تو تنهام نزاشتی پشتم بودی و کمکم کردی خیالم تخته ک بهترینارو برام میخوای شکرت شکرت شکرت🙏❤️یا مسبب الاسباب خیلی ارومم میکنه این ذکر😘😘
والا منم از سونو سر نمیارم  با تاریخ سونو من تو پریودیم باردار شدم اما کی رابطه داشتم بی اطلاع ...

اره منم روزای پریودیم حامله شدم

عزیزم ما تو واتساپ یه گروه مخصوص باردارا داریم اگر دوس داشتی تا عضوت کنم
ب شمارم پیام بده  تا عضوت کنم
۰۹۳۳۹۴۳۲۵۴۵

اینم لینک گروه
https://chat.whatsapp.com/LfrZKLz4fGM07Dw2jjkbK1

من با توجه به پریودیم دکترگفت۸هفتته رفتم سونو۴هفته بودم😶😂چونکه زمانی از پری حساب میشه که هکیشه سرو ...

با پری نامنظم تو اولین اقدام باردار شدین؟! ببخشید روزای خاصی اقدام کردین یا چی؟!

یا مسبب الاسباب🙏🌹 میشه برای باردارشدنم با جنسیت دلخواه همین ماه و بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم کنی؟!هرکی فرستاد بگه منم برای عاقبت بخیریش صلوات بفرستم❤️خدایا نمیدونم چرا عجیب دلم بهت قرصه این بار اصلا استرس ندارم شکم ندارم ممنونم ک ارام دلم شدی🙏❤️خیلی دوستت دارم من بنده خوبی نیستم خدایا اما تو بهترین و مهربون ترین خدای منی تو خیلی جاها ک من لیاقتشو نداشتم اما تو تنهام نزاشتی پشتم بودی و کمکم کردی خیالم تخته ک بهترینارو برام میخوای شکرت شکرت شکرت🙏❤️یا مسبب الاسباب خیلی ارومم میکنه این ذکر😘😘
اره منم روزای پریودیم حامله شدم عزیزم ما تو واتساپ یه گروه مخصوص باردارا داریم اگر دوس داشتی تا ...

ممنونم. 

من با واتس اپم کار میکنم شلوغ باشه قاطی میشه🌹

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
چند هفته ای الان . تاریخ پریودیت کی بوده

الان 10هفته 5روز با تاریخ سونو 

اخرین پریودم 31فروردین بوده. اما من تا 13اردیبهشت اقدامی نداشتم 😂😂😂😂

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️