2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم سردم چکاراکردی من هرکاری میکنم فایده نداره 

گرمی جات میخورم . موز انبه . فلفل . گوشت شتر و گوسفند . عسل  . مغذی جات . عصاره گل سرخ شنیدم خوبه ولی استفاده نکردم . همینا فعلا نتیجه داده بهم 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
گرمی جات میخورم . موز انبه . فلفل . گوشت شتر و گوسفند . عسل  . مغذی جات . عصاره گل سرخ شنیدم خو ...

خوش بحالت من همشونو خوردم حتی خیلی چیزای دیگه ولی تاثیری روم نذاشته.اختلاف مزاجمون خیلیه باهمسرم

من همسرم بسیار زیباتر از منه و بچم که کاملا به پدرش رفته هر کی میبینه میگه ماشالله چقدر خوشگله کاملا کپی باباشه و من اصلا ناراحت نمیشم و چون خیلی احساسیه و یکم مدیریتش ضعیفه من تمام امور رو کنترل کردم و سعی کردم بزارم به علایقش رسیدگی کنه و فکر نکنه زندانی منه 

توی رابطه هم اصلا مشکلی نیست و من همیشه سعی میکنم راضی نگهش بدارم 

تازه من شوهرم ازم ۴ سال کوچیکتر هم هست ولی چون من فیس بی بی هستم کسی از طایفه همسرم  اینو نمیدونه جز پدرشوهرم 

خوش بحالت من همشونو خوردم حتی خیلی چیزای دیگه ولی تاثیری روم نذاشته.اختلاف مزاجمون خیلیه باهمسرم

خوب یه تب سنتی یا مزاج شناسی برو یا برو دکتر شاید بتونن کمک کنن . خودتم اذییت میشی اخه دختر خوب 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
خوب یه تب سنتی یا مزاج شناسی برو یا برو دکتر شاید بتونن کمک کنن . خودتم اذییت میشی اخه دختر خوب  ...

رفتم 4ساله درگیرشم.اره هردومون اذیت میشیم.منم خیلی دلم میسوزه ک نمیتونم نیازشو برطرف کنم

رفتم 4ساله درگیرشم.اره هردومون اذیت میشیم.منم خیلی دلم میسوزه ک نمیتونم نیازشو برطرف کنم

عزیزم . ایشالله حل شه . زیاد نمیتونم کمکت کنم اخه نخصص زیادی ندارم تو این مورد   

عزیزم منم یه مدت اینجوری بودم سعی کردم با دمنوشهایی مثل رازیانه و جنسینگ واینها خودمو تقویت کنم  ...

من همسرم جنسینگ اصل برام آورد خوردم.گرمی جاتم زیادمیخورم.نمیدونم چرااینقد مزخرفم