2777
2789
عنوان

پدر شوهرم همش اذیتم می کنه

288 بازدید | 17 پست

همش فحش میده اذیت می کنه شوهرم هم که از همه بدتر منم مدام نفرینشون می کنم  چون کاری جز تحمل نمی تونم بکنم خیلی زجر می کشم در به در دنبال یک وام ۱۰۰ میلیونی هستیم ضامن هم داریم حالا نمیشه خیلی سخته چه کنم می خوان بچه ها رو از من دور کنن مخصوصا پسرم رو می خواد برداره برا خودش بین بچه فرق میزاره دختر و پسر مگه فرق دارن ازشون بدم میاد کاش یک روز منم راحت بشم   

کاربر جدید نیستم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من نفهمیدم چی شد 

چرا باید فحش بده 

خب شکایت کن 

بچه شما رو که نمیتونن بردارن!!!!

ارتباط و کم کن یا قطع کن

یه صلوات برای حاجت هام بفرست☹💌یه حمد خانوادم و مهمون کن💚مرسی خیلی دوستتون دارم

ینی چی بچه رو بردارن برا خودشون؟ 

شوهرت پشتت نیست؟ ینی وایمیسه نگاه میکنه؟ 

خو نرید و بیاید 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
کاش قبل از بارداری شرایط رو بسنجید

مجبور بودم بچه بیارم چون دکتر گفته بود باید عمل کنم بخشی از رحم رو دربیارن مجبور بودم یعنی اگر بچه نمی آوردم تا اخر عمر تنها بودم 

کاربر جدید نیستم 
من نفهمیدم چی شد  چرا باید فحش بده  خب شکایت کن  بچه شما رو که نمیتونن بردارن!!!! ...

تو یک ساختمونیم پول نداریم جدا بشیم ازشون دنبال وام بودم که اونم انگار نمیشه

کاربر جدید نیستم 
ینی چی بچه رو بردارن برا خودشون؟  شوهرت پشتت نیست؟ ینی وایمیسه نگاه میکنه؟  خو نرید و بی ...

تو همه ی کار های من دخالت می کنن پسرم رو بی خبر می برن جوری رفتار می کنن که انگار مال اونا ست من حقی ندارم

کاربر جدید نیستم 
تو یک ساختمونیم پول نداریم جدا بشیم ازشون دنبال وام بودم که اونم انگار نمیشه

تو یک خونه نیستین که 

اصن نرو بچه ها رو هم نزار برن 

حقوق همسرت چقدره؟

پول پیش و از پدرت قرض کن 

برین یه جای پایین شهر و کوچیک اجاره کنین 

یا 

تو همه ی کار های من دخالت می کنن پسرم رو بی خبر می برن جوری رفتار می کنن که انگار مال اونا ست من حقی ...

خب به پسرت یاد بده 

و اجازه نده بره 

وا

تو همه ی کار های من دخالت می کنن پسرم رو بی خبر می برن جوری رفتار می کنن که انگار مال اونا ست من حقی ...

وا 

خو چرا تذک نمیدی 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
پسرم کوچیکه یاد دادنی نیست

خب بهتر کوچیک که اصن نزار 

بجه هاتو بردار برو بیرون 

قدم بزن 

بازار برو

برو خونه مامانت

باهاشون کارتون ببین

درم قفل کن