2789
عنوان

نامادریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2681 بازدید | 66 پست
عزیزم بذار بقیه ماجرا رو من بهت بگم این داستان خیلی اشناس ،بچه به دنیا میاد پدرتون بال در میاره از خ ...

زنه میگه پدرم رو دوست نداره  و  پدرم باعث شده اجباری صیغه کنن

نمیدونم شایدم واقعا تقصیر پدرم بوده 

اخه با اون شناختی که از اون خانوم داریم  هیچ  آدم بد و یا آدمی که بره زندگی خراب کن باشه نبود

واقعا گیج شدم 

زنه میگه پدرم رو دوست نداره  و  پدرم باعث شده اجباری صیغه کنن نمیدونم شایدم واقعا تقصیر پ ...

شاید واقعا اشتباه کردن

اخه پدرم ن ظاهر خوبی خوبی داره  ن پول خوبی داره  زنه برای چی باید بیاد با این مرد ازدواج کنه 

حتی اگه این بچه هم بدنیا بیاد پدرم جز خونه ۶۰ متری چیزی نداره  ن حتی توان اجاره خونه داره که این خانم و بچه اش برن زندگی کنن

از طرفی این خانم هم  دختر بوده که پدرم صیغه اش کرده و ب قول عموم  واقعا دور از انصاف  که این دختر  صیغش رو فسخ کنه   

وضع زندگی اونا هم بدتر از ماعه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زنه میگه پدرم رو دوست نداره  و  پدرم باعث شده اجباری صیغه کنن نمیدونم شایدم واقعا تقصیر پ ...

اگه دوست نداشت رابطه جنسی برقرار نمیشد بینشون، الان بحث یه چت عاشقانه یا چت جنسی نیست، رابطه برقرار شده و باردارن، ایشون میخواد خودشو توی ذهن مادرتون ادم خوبه نشون بده ک گول خورده ،و متاسفانه یک همدستی با پدرتون هست ک پدرتون یا گردن بگیره یا سکوت کنه و گریه کنه، اینطور دقیقا میشه حرف شما ک میگید لابد پدرم مقصر بوده!

عزیزم ایشون بهشون تجاوز ک نشده ، معاشقه و رابطه جنسی برقرار شده، اتفاقا خیلی هم پررو تشریف دارن.

همیشه همه چی نیاز مالی نیست،شاید بخاطر غریزه و یا حتی دیدیم که به خاطر وام ازدواج‌،طرف ازدواج کرده.

در هر صورت با هر دلیلی هیچ توجیهی برای کار زشتشون و سواستفاده از اعتماد و سادگی مادرتون قابل قبول نیست.

احتمالا شما مجردین و عمق فاجعه رو اونطور ک هست درک نکردین.اتفاق خیلی بزرگ و بدی رخ داده.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
اگه دوست نداشت رابطه جنسی برقرار نمیشد بینشون، الان بحث یه چت عاشقانه یا چت جنسی نیست، رابطه برقرار ...

منم عمق فاجعه رو درک کردم   ولی کاری نمیشه کرد

شما جای من بودید چیکار میکردید؟

منم عمق فاجعه رو درک کردم   ولی کاری نمیشه کرد شما جای من بودید چیکار میکردید؟

اگه جای شما بودم فقط به مادرم محبت میکردم و هواشو داشتم فقطم دلم واس مادرم میسوخت ،نه پدرم و نه اون خانم.

غرور مادرتون شکسته و الان درگیره با خودش که چیم کمتر از اون خانم بود.

نذارید اون خانم ب هر دلیلی بیاد سمت خونتون و مادرتون.پشت مادرتون باشید.

پدرتون با شما زندگی میکنه؟ پدرتون خرج و مخارج زندگیتون رو تعمین میکنه؟ اگر استقلال مالی دارید جدا بشید با مادرتون

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
والا من تا جایی که می دونم صیغه دختر باکره , شرعی نیست اگر اطلاعاتم درست باشه یعنی اون بچه حلال زاده ...

بدون اجازه سرپرست شرعی نیس

ولی مادر ایشون طبق گفته پدرم  در جریان بودن  و اینکه پدر این دختر خانم   خیلی سال پیش مردن

و بردار هاش هم رابطه خوبی با این مادر و دختر  سر ارث و میراث ندارن  

در واقع یجور خانواده بی صاحبی  به حساب میان  که از ارث پدرشون ی واحد خیلی کوچکی بهشون رسیده که همون واحد هم برای مادر و این دختر و یکی از برادر هاشه

خوده این دختر هم  منبع درامدی نداره   فقط خیاطی بلده و گاهی برای  بقیه خیاطی میکنه 

از لحاظ ظاهر این خانم هم بگم براتون از اول ی خانم  نجیب بودن  و یعنی تا الان تا اونجایی که ما اطلاع داشتیم با هیچ مرد نامحرمی     حریم رو رعایت میکردن  و اینکه نمیدونم چطوری با پدرم  صیغه محرمیت خوندن و دلیلشو هم واقعا نمیدونم 

طبق گفته اش  پدرم ۸ سال پیش باعث شده که مجبور شه زن صیغه ای پدرم شه  

بدون اجازه سرپرست شرعی نیس ولی مادر ایشون طبق گفته پدرم  در جریان بودن  و اینکه پدر ای ...

8سال پیش صیغه شدن؟😳

مادرتون متوجه نشدن؟چطور و چرا اعلام کردن پس

کاش واقعا بچه ای این وسط نبود

خیری ازون بچه به پدرتون نمیرسه شک نکن.

ما هم داریم نزدیکمون بخاطر پسر رفت زن گرفت ، زنش پسر دار شد ، مرد ابروداری بود اتفاقا فقط پسر دوست بود، زنش گند زد خراب شد، پسرش هم مرد میورد خونه و خراب شد. رسید ب روزی ک اون مرد ارزوی مرگ کرد و فهمید عدالت خدا چ شکلیه.

چون به همسر اول و دختراش ظلم کرد و ندید گرفت تمام خانواده‌ش رو.