2777
2789
عنوان

زبان انگلیسی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 18 پست
عههه مجازیه؟

بله عزیزم درخواستم و قبول کن شمارم و بفرستم

هرکی میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۵ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوست عزیز توضیح بیشتری میدید ؟

بله جانم کلاس های گروهیمون تعدادش ۵ و ۶ نفر و هزینه هم جلسه ای ۱۰ تومن و ترمی البته ۱۰۰ تومن و این که به صورت آنلاین و برای کسایی که وقت ندارن آفلاین از طریق واتس آپ و چت و وویس و تماس و این که اگه میخواین تو یه تایم مشخص تموم کنید زبان و فقط تایمش و بهم بگین من تا اون موقع اوکی میکنمتون جانم به صورت خصوصی و هزینه اش هم ۳۰ تومن و یه جلسه هم کلاس داشته باشیم با روش تدریس آشنا خواهی شد 

هرکی میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۵ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم.
بله جانم کلاس های گروهیمون تعدادش ۵ و ۶ نفر و هزینه هم جلسه ای ۱۰ تومن و ترمی البته ۱۰۰ تومن و این ک ...

ممنون همچین کلاسی لازممه ولی برنامه ریزیش رو هنوز مشخص نکردم ، شما لطفا یه آیدی تلگرام اگه ممکنه برام بذاری ممنون میشم که داشته باشمت عزیزم