هرکی میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۵ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم.
هرکی میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۵ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم.
بله جانم کلاس های گروهیمون تعدادش ۵ و ۶ نفر و هزینه هم جلسه ای ۱۰ تومن و ترمی البته ۱۰۰ تومن و این که به صورت آنلاین و برای کسایی که وقت ندارن آفلاین از طریق واتس آپ و چت و وویس و تماس و این که اگه میخواین تو یه تایم مشخص تموم کنید زبان و فقط تایمش و بهم بگین من تا اون موقع اوکی میکنمتون جانم به صورت خصوصی و هزینه اش هم ۳۰ تومن و یه جلسه هم کلاس داشته باشیم با روش تدریس آشنا خواهی شد