بیشونم مدیر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 عنوان این کیت مثبته؟؟😕😣 | مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 25 پست مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات 1400/04/12 | 01:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 وااای پوکیدم🤣🤣🤣😐 همه دادن بهت تبریک میگن منم از قصد گذاشتم🤣🤣🤣 مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
نمازصبح عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 3100 این بی بی چک نیست کیت تشخیص بیماری ویروسی به اسم پاروا در سگ هاست😐 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اولش بنویس خوب چرا انحراف فکری درست میکنی قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕
بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 برای سگع با برای خودت؟ واسه سگه 😂سم_خالص_و_ناب# مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
ااالی عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 1715 این بی بی چک نیست کیت تشخیص بیماری ویروسی به اسم پاروا در سگ هاست😐 والا خواهر اولش میگفتی🙄 🤦♀️ چقد شبیه بی بی چک تبریکات 😂 تو خوبی و نمیرسی به داد خوبها فقط ...🕋 🥀
بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اولش بنویس خوب چرا انحراف فکری درست میکنی از عممممد😂😂😂 مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
pari7089 عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 2130 واسه سگه 😂 سم_خالص_و_ناب# اخی سگت مریض شده؟؟؟ یک لحظه فکر کردم از سگت بیماری گرفتی خدایی نکرده
بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 اخی سگت مریض شده؟؟؟ یک لحظه فکر کردم از سگت بیماری گرفتی خدایی نکرده نه بابا از نت برداشتم مال سگ خودم منفی بود😅 مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 والا خواهر اولش میگفتی🙄 🤦♀️ چقد شبیه بی بی چک تبریکات 😂 😂😂😂 مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
pari7089 عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 2130 اخی سگت مریض شده؟؟؟ یک لحظه فکر کردم از سگت بیماری گرفتی خدایی نکرده اینجا بلاک نداره بلاکت کنم سرکارمون گذاشتی😅
بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 اینجا بلاک نداره بلاکت کنم سرکارمون گذاشتی😅 خخخخخ نه ندارهولی خدایی دلتون شاد نشد😂😂 مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات