2777
2789
من اگه بندرعباس بودم سالی دوبار دبی بودم.البته نقطه ی روبروهستم باکو فقط نزدیکه که اونم ارزش پولیش خ ...

لبنان رفتین؟! اونجاهم خیلی خوبه

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه متاسفانه تعریفشو خیلی شنیدم مادرشوهرم رفت خیلی تعریف می کرد همین طور ازروسیه و چین که نشد مابریم ...

درست گفتن به نظر منم محشرههههه مخصوصا رفتار مردم بومیشون با ایرانیا خیلی خوبه گاهی حس میکردم دارم تو شهر خودم قدم میزنم

منم تعریف روسیه رو خیلی شنیدم ولی نتونستم برم خیلی دوست دارم کشورای مختلف رو امتحان کنم ولی فعلا در حد همین اطراف میتونم برم 

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
روسيه خيلي خويه ارزونترم هست فك كنم اره؟

نه خواهر تور مادرشوهرم دهروزه بود مسکو و سبپترزبورگ می گفت فوق العاده زیباست ولی  خیلی گرون بعد بنده خداروزوشبش قاطی شده بود چون یه مناطقی مثلا شبم روز بود

عرب ولي خودش فارسي بلده اما خانوادش نه

اها خوبه پس دارین با عربها وصلت میکنید  

ولی یادتون باشه که ما عربها اصلا رسم جهیزیه نداریم و نه رسم سیسمونی

حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه  و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥   دوستان نی نی سایتی  خواهش میکنم هرگز با توهین یا  مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید     15 سالگی  نی نی سایتی بودم  و خواننده خاموش بودم♥
اها خوبه پس دارین با عربها وصلت میکنید   ولی یادتون باشه که ما عربها اصلا رسم جهیزیه نداریم و ...

ما هم نداریم😂😂😂😂

داری برا خانواده دوماد خط و نشون میکشیاااا😂

اها خوبه پس دارین با عربها وصلت میکنید   ولی یادتون باشه که ما عربها اصلا رسم جهیزیه نداریم و ...

برا من کلا جهیزیه نمیدن 

دلشون بخاد خونه یا ماشین میدن به دخترشون

یا طلا میدن

عروسی و عقد و حنابندون کلا وظیفه خانواده داماده

سیسمونی هم که وظیفه پدر و مادره دیگه

برا من کلا جهیزیه نمیدن  دلشون بخاد خونه یا ماشین میدن به دخترشون یا طلا میدن عروسی و عقد و ...

تو رسم عربا واسه دختر خانواده دختر دلبخواهی میدن البته واسه دخترشون کم نمیزارن  ولی رسم جهیزیه و سیسمونی ندارن  راستی رسم ندارن بعد عقد عروس و دوماد کنار هم بخوابن و دوماد دائم بیاد خونه دختر وشب با دختر بخوابه اصلا همچین رسمی ندارن اصلاااااااااا 

حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه  و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥   دوستان نی نی سایتی  خواهش میکنم هرگز با توهین یا  مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید     15 سالگی  نی نی سایتی بودم  و خواننده خاموش بودم♥