2777
2789
الپولون زیادون ببرون دبی

اره  ولی خدایی بعضی ایرانیهایی که میرن دبی آبروی هرچی ایرانی رو میبرن

حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه  و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥   دوستان نی نی سایتی  خواهش میکنم هرگز با توهین یا  مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید     15 سالگی  نی نی سایتی بودم  و خواننده خاموش بودم♥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاهای دبی فقط جمیرات 😍😍😍

حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه  و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥   دوستان نی نی سایتی  خواهش میکنم هرگز با توهین یا  مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید     15 سالگی  نی نی سایتی بودم  و خواننده خاموش بودم♥
هتل رفت و امد جاهاي ديدني

من خودم هتل سوفیتل رفتم خیلی خوب بود و علنا خودش یه جای تفریحی محسوب میشد چون پارک و استخر و باشگاه ورزشی داشت

برای رفت و آمد اگه با تور برین که هیچی خودشون میبرن ولی اگه جدا برین با هتل هماهنگ میکنید که یکی از ماشیناشون رو یا بهتون کرایه بده که خودتون برین یا بعنوان تاکسی ازشون استفاده کنید

جاهای دیدنی برج العرب و برج خلیفه که معروفن یه ساحل مصنوعی داره که شکل درخت درست کردن اسمش یادم نمیاد ولی یه جایی که خیلی خیلی بهمون خوش گذشت تورسافار بود اونو حتما امتحان کنید

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
چرا

اافتضاح  کافیه یک موسیقی بشنون  تو خیابون عین چی میرقصن ادا و اطوار درمیارن با صدایی بلند بلند همدیگر صدا میزنن اصلا ی وضعی  .

من رفتم الان نه  فروردین نودوهفت اون زمان درهم هزاروسیصد بود .البته هوایی رفتم با ماهان ایر به من خیلی خوش گذشت از لحاظ امنیتم فوق العاده بود ولی همون زمانم خرید به پول ما گرون بودمن در حد ادکلن و شلوار لی و اسپیکر ولباس بچه  و یه دونه چمدون خرید کردم .ولی ترکیه همون زمان با لیر هزارو دویستی خیلی بهتر می سد خرید کرد

دبی تبقی احلی  یابلادی دبی 

من خودم هتل سوفیتل رفتم خیلی خوب بود و علنا خودش یه جای تفریحی محسوب میشد چون پارک و استخر و باشگاه ...

تور بهتره؟

شما هزينتون چقدر شد حدودا؟

چند نفر بودن!؟

اافتضاح  کافیه یک موسیقی بشنون  تو خیابون عین چی میرقصن ادا و اطوار درمیارن با صدایی بلند ...

😂😂ملت اهل دل ایران همه جا خودشونو نشون میددن

i'm in the dark🥀                                                 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم
تور سافاری و وایلدوادی و برج العرب ودوست داشتم بقیه جاها بد نبود ولی اینا بهتربودن هتل خیلی مهمه هتل ...

هتل مناسب هم از نظر امكانات هم هزينه چي خوبه؟