دوستان چند سال پیش در یک مسافرت بودم که یک بز از من ترسید و رفت پشت صاحبش قایم شد،به صاحبش گفتم آقا گوسفند شما از من میترسه، صاحبش گفت اولا این یک بز هست دوما بزها از آدم نمی ترسن، ولی همین که من دوباره رفتم سمت بز فرار کرد و رفت پشت صاحبش و از ترس یه صداهایی شبیه ناله از خودش نشون میداد،طوری که صاحب بز هم متعجب شد، یعنی من در زندگی قبلیم مثلا یوزپلنگ بودم؟؟؟؟ کسی اطلاعاتی داره از بزها. لطفا فقط بز شناس ها بیان.
دنیا جای خوبی برای شاعر شدن نیست، اینبار که برگردم درخت می شوم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنده خلاف سنگینم چایی هست، اون هم کم رنگ، سوالم هم جدی بود
😆😆😆 پس شما نخورده مستی😁
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
تیکر بارداری نیست🦋:) یک ترنسهمجنس باز نیست !دوجنسه نیست!باعث انحراف نمیشه! نشانه آخرالزمان نیست!اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)