2777
2789

پیش الهام امام جمعه🙄 فامیلی اش امام جمعه است؟

👙🚫چرا میگم لایک نکنید باز لایک میکنید؟مریضی چیزی هستید🚫     نظر شماهم محترمه پس بحث راه نندازید.مرسی اه😂    این ایموجی رو گذاشتم👙چون میدونم به بهونه این امضارو میخونی و میفهمی که نباید لایک کنی😑😑😑😑😑😑👎👎        

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=197307495]منم دو تا تاپیک زدم هیشکی جواب نداد.[/QUک کسی ج نده بهتر ازینه که بیان تبلیغات الک ...

ببخشید یه سوال دارم میدونی  خانومای مجردم میتونن این عملو انجام بدن یا نه؟؟

وای فکردم میگی پیش امام جمعه عمل لابیاملاستی😳

وای منم

وقتی نمیتوانی به عقاید بقیه احترام بگذاری به خودت نبال! تو بی اصالتی بیش نیستی...شرم بر کسی که حقانیت را خفه کند
ببخشید یه سوال دارم میدونی  خانومای مجردم میتونن این عملو انجام بدن یا نه؟؟

بله میتونن.من احتمالا پیش همین دکتر برم.اگر راضی بودم حتما بهت میگم.من یه بار دیگ هم پیش دکتر لطفی زاد انجام دادم ولی راضی نبودم.

بله میتونن.من احتمالا پیش همین دکتر برم.اگر راضی بودم حتما بهت میگم.من یه بار دیگ هم پیش دکتر لطفی ز ...

تهرانی؟مرسی عزیزم حتما خبرشو بهم بده خیلی وقته تو فکرشم فقطم یبار رفتم دکتر بهش گفتم گف ازدواج کردی بیا الان عملت نمیکنم😢

تهرانی؟مرسی عزیزم حتما خبرشو بهم بده خیلی وقته تو فکرشم فقطم یبار رفتم دکتر بهش گفتم گف ازدواج کردی ...

😐😐😐چه ربطی داره.اره عزیزم تهران هستم.حتما بهت خبرشو میدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز