2777
2789

این داستانمو امروز یه بار گذاشتم ولی جواب سوالم رو نگرفتم دوباره یه امتحانی میکنم:

ماجرای من بر میگرده به دوره دانشجویی که مرحوم پدرم یهو مریض شد و نزدیکای فوتش بود، اون موقع من دانشجوی شهر دیگه ای بودم و یه بنده خدایی اونجا به شدت عاشقم بود، ولی چیزی نمیگفت، تا اینکه من با عجله برگشتم خونه و فهمیدم پدرم رفته به رحمت خدا، حالا این مرد عاشق پیشه که از غیبت من حوصله اش سر رفته بود به یکی از دوستام که متاهل هم بود گفته بود من میخوام از این خانم خواستگاری کنم کجا رفته؟؟ دوست حسود بنده هم به دروغ گفته بود ک من رفتم با یه نفر دیگه ازدواج کنم و حالا حالاها برنمی گردم، این رو هم بگم دوستم چون نزدیک فارغ التحصیل شدنش بوده فکر کرده بود وقتی من برگردم که خودش از دانشگاه رفته، ولی استادش گفته بود ترم بعد باید دفاع کنی، یعنی وقتی که من برگشتم😏

اون آقا هم از شدت ناراحتی سریع با یکی از دخترهای فامیل ازدواج کرده بود و از ازدواجش پشیمون بود که من برگشتم دانشگاه و فهمید من پدرم فوت شده و هنوز مجردم، دست دختره حسود رو شد، هر چند من اصلا چیزی بهش نگفتم چون اون موقع فکرم پیش فوت پدرم بود ولی دختر حسود از شدت شرمندگی از اون آقا، یهو دانشگاه رو ترم آخری ول کرد و دیگه هیچوقت برنگشت،حالا از خانم های حسود یه سوال دارم، میشه حس حسادت رو واسم تشبیه کنید، باور کنید یا نه من تا حالا با کسی حسادت نکردم، اصلا نمی دونم این حس شبیه چیه؟؟؟ آیا شده از حسادتون لذت هم ببرید؟؟؟؟ لطفا فقط حسودها جواب بدن.حس خودتون رو توصیف کنید موقع حسادت. کسی که میتونه حسش رو توصیف کنه بیاد یه حرف تازه بزنه حوصله حرف تکراری ندارم، پیشاپیش ممنون.

دنیا جای خوبی برای شاعر شدن نیست، اینبار که برگردم درخت می شوم.

با عرض عذر خواهی از استاتر یه نفر درخواست دوستی بده تایپک های روزانه ام تموم شده میشه یا تایپک برام بزنید 

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من راستش ادم حسودی نیستم ولی خب حسادت منبع و ریشه داره از عقده های درونی.از چیزایی ک طرف نداره و ناراحته سر این قضیه و میخواد با پایین کشیدن بقیه خودشو بالا ببره.من فقط تنها موردی ک روش حسادت اندکی میکنم سر اونایی هس ک پدر دارن من پدرم فوت شده.وگرن اینکه بخوام زیراب کسی بزنم یا باعث شر باشم نه اصلا.

اون دوست بیچارت به خودشم ضرر زده مدرکش عقب افتاده

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی

دوس داری اون نعمتی که یکی داره از دستش بده چون تو نداشتی دوس داری بقیه خوشی نکنن چون تو نکردی و یه کاری میکنی که حال خوب طرف خراب بشه تا اروم بشی بگی اخیش حالا اونم مث من بدبخته

یه همچین حسیه

حسادت خیلی ویرانگره از درون ادمو میسوزونه تا زهرتو نریزی اروم نمیگیری

نقاب ادمای خوبو مهربونو نزدم گفتم برات چون یروزی واقعا حسادت تو وجودم بود

ولی خدارو صد هزار مرتبه شکر خیلی وقته حسودی نکردم و نمیکنم

الان دیگه حال خوب بقیه خوشحالم میکنه با عشق نگاهشون میکنم بچه بودم وقتی حسود بودم از ۱۳ تا ۱۸ سالگی

بعدش خوب شدم بنظرم یه بیماریه و نشونه ضعف معنوی و عدم اگاهیه

حسادت بازیه ذهنه و وقتی انسان به ارزش والای روح خودش فکر کنه فقط به بقیه عشق میورزه و حسادت براش یه جوک میشه 

الان خیلییی خوشحالم که خوشگلی و پول و خوشبختیای بقیه خوشحالم میکنه و بیشتر میخوام براشون

کاربر سال 95 کاش اندوه آدمی به عمرِ گلها بود :)                   نگاه ناگهانِ تو به چشم من همین که خورد، تمامِ من خلاصه شد درون چشم های تو🥀  گمان نمی کنم شود دوباره با خود آشنا، دچار گشته هر که بر جنونِ چشم های تو...  ببر مرا به عالمت... به عالم جنونِ خود🌙 بیا بیا ببر مرا دلم از اینجا زده است🌑 به موج ها بگو کمی یواش تر بهم زنند   حوالی تو یک نفر دلی به دریا زده است 🌊🌊عطر تو را نفس زدم درون سینه آنقدر....که آه هم می کشم بوی تو پخش می شود....