2777
2789
عنوان

خانم باید خودش رعایت آبرو شو بکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2158 بازدید | 177 پست
نه چون اونموقع میشه زندگی شخصی خودمون   که به کسی ربطی نداره فقط به خودمون و شوهرمون ربط داره & ...

من سی باره پست کردم کسی متوجه منطورم نشد 😁😁😁😁😁 نرم از این تاپیک خل میشم واقعا 

هرچی م میگن با کمال میل منمممممم من 😁😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی میگی شرایطش خاصه ینی تاکید داری تو مطلقه بودنش 

بالاخره تو جامعه و فرهنگ ما وقتی یه خانوم مجرده شرایطش خاصه وقتی قبلا هم ازدواج کرده متاسفانه مردا بیشتر بهش نظر سو استفاده دارن. به نظرم آدم باید مواظب باشه دیگران جرات سو استفاده نکنن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

به توچه ربطی دداره

بهترنبود می اومدی اازاداره بیرون و سرت به کارخودت گرم میشدنه اینکه ببینی کی باکی میره و میاد

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
چه خاله زنکی تو به توچه ربطی دداره

چه با ادبی تو. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
چه با ادبی تو. 

حداقل سرم توکارمردم نیست

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

اصن ربطی به مجرد یا مطلقه بودن نداره

ولی نباید با مرد متاهل سر صمیمیتو باز کنی

بنظرم اگه مرده مجرد بود همکارشو سوار میکرد اشکال نداشت ولی مرد متاهل واقعا باید اینچیزارو رعایت کنه

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
حداقل سرم توکارمردم نیست

خدا روشکر. سرت رو از کار من هم‌درآر لطفا.

شماهایی که پریدید به استارتر و فاز روشن فکردی برداشتید اون اقا شوهر خودتون بود انصافا چه فکرایی درمو ...

اندروقتی به شوهرتون اطمینان نداریدچراباهاش زندگی میکنید

خدا روشکر. سرت رو از کار من هم‌درآر لطفا.

وقتی یادگرفتی فضول زندگی بقیه نباشی باشه

بالاخره تو جامعه و فرهنگ ما وقتی یه خانوم مجرده شرایطش خاصه وقتی قبلا هم ازدواج کرده متاسفانه مردا ب ...

اون فقط سوارع ماشینش شده 

به منو شما هم ربطی نداره 

هروقت این اتفاق برای خودمون افتاد میتونیم تاپیک بزنیم و قضاوت کنیم