همسر همه چی تمومم..تا ابد دوست دارم..مرسی که آرامش زندگی بهم میدی و همیشه به فکرمی🥰😘.موهای خوشگلی داری ولی به خاطر من کچل میکنی😁😘آخه خیلی بهت میاد 😜..همه میدونن عشق ما چیه..💑..زندگی و سخت نگیرید..با سختیاش قشنگه 😃🙂
شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سومین کاربری👻👻😑😑😑........اوایل ک اومده بودم سایت خیلی سعی کردم تا جایی ک در توانمه کمک کنم و تاپیکای مفید بزنم خصوصا در رابطه با روانشناسی کودک .اما همتون میدونید اینقدر ک تاپیکای حس شش ودروغ و خیانت و سرکاری بازدید میخورد یک هزارمش هم تاپیک های مفید اهمیت نداشت .کلی فکر میکردم که ب چ صورتی بگم که قابل فهم باشه .تهشم اهمیتی داده نمیشد.دیگه با خودم گفتم چرا من حرص بخورم؟!کسی ک بخواد زندگیش رو بهتر کنه خودش دنبالش میره .اینو نوشتم یادم باشه الکی واسه کسی دلم نسوزه اینجا .منم ازین ب بعد فقط استفاده کنندم ازینجا😊چنلم:https://t.me/matilda_777
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
تو آرزوهام زندگی میکنم و یکی از مهم ترین آرزوهام حل شدن مشکل بابای مهربونمه 😢پس اگه براتون مقدوره یه صلوات برای سلامتی پدرمو و خانوادم بفرستین🙏 چون جز اونا کسیو ندارم بزرگترین ترسم نبودن خانوادمه😔❤
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤