2777
2789
من یک ساعت دیگه باید برم آرایشگاه عروسی پسر عموم 😂💃💃💃💃

اي جانم خوش بگذره

منم عروسي ميخوام😍😂

آرام باش...‼️الان تاريخ 1501 است و ما رفته ايم...پس هيچ چيزي ارزش اين همه دلهره و غم را ندارد...🚫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا عزیزم، 🥺منم این روزا حالت تهوع دارم نمیدونم چرا 

من از ماه اول تا الان که هفت هستم همینم😔😭الان خیلی اذیت میشم.شاید ورم‌معده داری؟

خیاط انلاین کودکم کانال روبیکا😍

منم با کلی ذوق فکر میکردم امروز ک موعد پریم پری نشم و بی بی مثبت شه ولی اول صبح اومد و همه حال خوبم و بازم مثل همیشه خراب کرد الانم نشستم رو مبل از یه جا دیگم عصبیم کلادجمعه مزخرفیه لعنت به باعث و بانیاش 

کاش کودکی داشته باشم که دستان کوچکش دور انگشتم را زینت بدهد و آغوشم بوی تنش را بگیرد کاش روزی کودکی داشته باشم که مادر صدایم بزند کاش .......
😂😂جررر دقیقا چ کنم 😂😂

نمی‌دونم 😅

من فقط برام جالبه که بعضیا در هر شرایطی میتونن سریع تاپیک بزنن.آخه خودم حداقل یه هفته فکر میکنم درباره متن تاپیکی که قراره بزنم😶

برو سریع آماده شو.بهتون خوش بگذره🌹

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

اي جانم خوش بگذره منم عروسي ميخوام😍😂

توام بیا بریممم😂🤪🤪💃💃💃💃💃

. یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂

اخی😍پسرت چندسالشه؟

۲۲ماهشه   

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
تموم نشده هنوز😂😂

تازه تموم شد انقدر چرت پرت بود فکر کردم مثلا چی میشه اخرش .

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
منم با کلی ذوق فکر میکردم امروز ک موعد پریم پری نشم و بی بی مثبت شه ولی اول صبح اومد و همه حال خوبم ...

الهی عزیز دلم 🥺🥺مبارکه گلم 

ارامش دنیا توبغل تو خلاصه میشه:)💍❤