2777
2789
عنوان

اسم کراشتون با عکس بیاید بگید من عکسشو گذاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدیما چندتا کراش داشتم 

الان دیگه شوهر کردم 

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 

🤣🤣🤣🤣

من کراش ب اون معنا ندارم کراش ب ی معنای دیگه معنا دارم😂

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖

دنیل دی لوییس😍😍😍

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 

بن جامین ☺

سم_خالص_و_ناب#  

اسیده😂😂

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات

بدون عکس میگم با تست هوش

حملت

سینا

یسنا

نازنین

خب حروف اول هر اسم رو به ترتیب کنار هم بزارید ببینم کی میتونه جواب درست رو بده

برای رسیدن به آرزو هامون یه صلوات بفرستید. هی تویی که داری امضام رو میخونی امیدوارم انقدر گیر خوشبختی بیوفتی که نتونی ازش نجات پیدا کنی . خدا منتظر موفقیت تو هستش .چقدر زندگی میتواند زیبا باشد و در یک آن میتواند بدترین مکان باشد گاه گله از زاده شدن میکنم گاه از زاده شدنم خوشحالم . مهربان ترین قلب ، قلبی است که سخت ترین درد ها را چشیده است و کمک کننده ترین فرد بیشترین مشکلات را داشته است .