2777
2789
خسیسه؟یا بچه بازی درمیاره لج کرده؟اگه خسیسه راه نداره 

لج میکنه بیشتر. یه وقتایی اینطوری هست. عملا هم خرج کردن براش سخته. ولی خب همون زخم زبون زدن خیلی آزار دهنده است. همین که این حرفو به زبون میاره. دعواهای بزرگ ما همیشه سر این چیزاست. درحالیکه من خیلی بسازم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما که شاغلین چرا جدا نمیشی؟

چون هیچکس پشام نیست 

ب پدر و مامانم میگم   میگن همه مردا همینه  کمکم درست میشن 

به مادر شوهرم میگم   . میگه  مزدا همینن  یا زبون خوش باهاش حرف بزن   

به  مامانم میگم   میگه از سر سیری اینکار میکنی   چی میشه  پولا دست اون باشه  . چی میشه کمتر خرج کنی .  یکم طاقت بیار . صبرتو بیشتر کن

منم طلاق بگیرم باید بیام خونه مامان بابام دیگه   . احتمالا مخمو سوراخ میکنن   اینجوری دیگه از چاله میفتم به چاه 

باوزت میشه  سه ماهه از عید گذشته 

من لباس عیدی هیچی نخریدم  فقط ماه پیش یه زیر شلواری گرفتم که شد ۶۰ 

همین    تازه غز هم میزنه  ولخرجی 

وقتی فکر میکنم این تا ابد همینجوریه   بدنم میلرزه  

خودمم حیرونم 

خسیسه؟یا بچه بازی درمیاره لج کرده؟اگه خسیسه راه نداره 

ببین اصلا همین که این حرفو به زبون میاره خیلی درد داره. آدم دیگه دلش نمیخواد به هیچ چی اون خونه دست بزنه. اصلا تعجب میکنم که چطور میتونه به عنوان همسر این حرفو به من بزنه؟ چطور به خودش اجازه میده؟ دیگه میشه با اون مرد راحت بود؟ میشه روش حساب باز کرد؟ میشه ازش خواسته ای داشت؟ زندگی میشه میدون جنگ و معامله. عشق میره.

ببین اصلا همین که این حرفو به زبون میاره خیلی درد داره. آدم دیگه دلش نمیخواد به هیچ چی اون خونه دست ...

زندگی از کی راحت بوده ؟رابطه  یه بده بستون شیکه که اسمشو عشق میزاریم 

نمیدونم یه وسیله تو خونرو خراب کنید مجبور بشه نو بخره زورش بیاد😂😂😂

آره. میدونی من از بچگی یاد گرفتم قناعت کنم و اسراف نکنم. الآن این کار برام خیلی سخته. ولی دیدم مادرش هم در مقابل پدرش همچین رفتاری داره. گاهی هم حس می کنم همسرم به خاطر این نسبت به خرج کردن من گارد داره که فکر می کنه منم مثل مادرشم و میخوام فریب بدم. ولی من دیگه همه جوره سعی کردم روراست باشم و اعتماد جلب کنم فایده نداشته. در مقابل این آدم، قناعت اشتباهه.

وای خواهر میفهممت  به نظرت تا کی طاقت میاریم اینجوری  هنوزم  یه ذره امید دارم ...

فقط در صورتی بهتر میشه با یه سری ادم که مخصوصا فامیلای شما باشن برید همش بیرون واهل بریز بپاش باشن و شوهرت خرج کردن اونا رو ببینه .اینکار تو یکی از دومادای خسیس فامیل ما جواب داد. 

چون هیچکس پشام نیست  ب پدر و مامانم میگم   میگن همه مردا همینه  کمکم درست میش ...

باشه بنظرم ا چ نداری سفت وایسا جلو پدر و مادرت و طلاق بگیر .بعدشم که سرکار میری پیش اونا نیستی زیاد کار کن پیششون نباش .خیلی بده پولای تو رو هم میگیره .عزیزم اینهمه پولتو میگیره بعدم یهو بت خیانتم میکنه .کلی عمر و وقتو هدر میده .امان از دست پدر و مادرا .

شما برو ی شوهد پیدا کن هم خوشگل باشه هم تحصیلکرده هم پولداره دم ب دقیقه هم برات خرج کنه بدون اینکه چ ...

من همچین شوهری دارم ولی بد دهنه و زبون نیش دار تو زمینه های دیگه . بچه ننه هم هست همش ور دل مامانشه .