2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 19 پست
اسم باید به دل بشین نحوه صدا کردن با عشق پدرو مادر به بچه و اسمش بها میده..من اسم پسر خودم محمدحسن ه ...

خداحفظش کنه عزیزم

مام چون ترکیم بعضی اسم هارو با معنی بد میشناسن یا حتی صدا میکنن مثلا من اسم یارا رو دوس دارم ولی تو ترکی به معنی زخم هستش براهمین منصرف شدم

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خداحفظش کنه عزیزم مام چون ترکیم بعضی اسم هارو با معنی بد میشناسن یا حتی صدا میکنن مثلا من اسم یارا ...

اره خب ماهم لر هستیم و خیلی از اسم ها رو بعد تلفظ میکنن من پسر دومم رو هم گذاشتم محمدحسین 

ان شالله یه اسم خوب و مناسب و زیبا براش انتخاب کنی و زیر سایه پدر و مادرش بزرگ بشه گلم ولی من اگه بودم اسم انتخابی شوهرمو قبول میکردم تا هم بهش ارزش بدم و هم دلشو شاد کنم و خواهرشوهر و تک و طایفشو میکردم طرف خودش تا اگه خدای نکرده بخوان مسخره کنن بگی شوهرم انتخاب کرده تا دیگه نتونن چیزی بگن

سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات 
اره خب ماهم لر هستیم و خیلی از اسم ها رو بعد تلفظ میکنن من پسر دومم رو هم گذاشتم محمدحسین  ان ...

اره عزیزم منم اسم یزدان رو همسرم دوسش داره رو شاید بزارم اسم پسر اولمم خودش گذاشت خواهرش گفت بهم خوب سالار میزاشتین یاشار چیه منم گفتم باباش گذاشته اسمشو دیگه اخرین بارش شد که این حرفو زد

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢