2777
2789
عنوان

قهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونم‌دست نزده چیکار کنم همینطوری بزارم بمونه

آره بزار بمونه ...همینکارو کردی که عین دخترا قهر کرده رفته خونه مادرش ...لجبازی خیلی بده اما گاهی کوتاه اومدن نیست میشه پررو کردن طرف مقابل 

این چیزایی که گفتید واسه همه صادقه، زن و مرد نداره زندگی اگر مشترکه باید فشار و مشکلاتشم مشترک باشه ...

در برخورد با قهر کردن مردان بهترین برخورد چیست❓

وقتی بحثی میشود و مردان قهر میکند، در روان زن و مرد دو اتفاق کاملا متفاوت رخ میدهد، خانم فکر میکند او مرا دوست ندارد وگرنه قهر نمیکرد و انتظار دارد مرد قدم پیش بگذارد واز دل او دربیاورد و وقتی مرد با قهر او را ترک میکند او را بیشتر عصبی و ناراحت میکند، یا حس بی ارزشی میکند.

این جمله "مرد که قهر نمیکنه"، آنچنان در ذهن ما رفته که عموما از هیچ مردی انتطار قهر کردن رو نداریم!

🔹 از طرفی در درون مردان چه میگذرد؟
مردان وقتی ناراحت میشوند یا موضوعی آزارشان میدهد، میخواهند به غار تنهایی خود بروند تا با آرامش بیشتر فکر کنند و آرام شوند تا موضوع را بپذیرند. آنها از نظر خود قهر نمیکنند، بلکه فقط فضایی برای تنهایی خود و هضم اتفاقات میخواهند.
🍂
🔹 پس با اراده خود این فضا را به طرف مقابل خود بدهید، اجازه بدهید تنها باشد و فکر کند. مدام به او پیام های تهدید کننده ندهید .
فرصت دهید تا بعد از آرام شدن، اگر لازم بود در مورد موضوع حرف بزنید.

سعی کنید درک کنید که گاهی شما هم مثل هر انسان دیگر زمانی غیر قابل تحمل میشوید، پس این فرصت تنهایی رو به او بدهید او نیاز دارد که در تنهایی با خودش به نتایجی برسد. او را با خودتان مقایسه نکنید.
زن و مرد با هم بسیار متفاوتند!!!

آره بزار بمونه ...همینکارو کردی که عین دخترا قهر کرده رفته خونه مادرش ...لجبازی خیلی بده اما گاهی کو ...

اخه یکشنبه باید برم دکتر پول میخام چیکار کنم یعنی

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻
دقیقا درکت میکنم بخدا دیگه انقدر قهر‌کرده‌ازش بدم‌اومده‌ یکشنبه هم باید برم دکتر پول میخام نمیدونم چ ...

تنها راحلمم مهریه اس اما چون هیچی به نامش نیس دستم بجایی بند نیس ک یکمی زیر فشارش بزارم ...به نظرتون چکارکنم یکمیبه خودش بیاد دس از بچه بازیش برداره

تنها راحلمم مهریه اس اما چون هیچی به نامش نیس دستم بجایی بند نیس ک یکمی زیر فشارش بزارم ...به نظرتون ...

باسیاست باهاش زندگی‌کن یچیزیو‌به‌نام‌ خودت بزن یا با یه وکیل ماهر صحبت کن 

چه سیاستی وقتی زندگیمون شروع نشده و خانوادش هدایتش میکنن...خودشم ک هیچی 

عزیزم‌پس تا نامزدی  تمومش کن تو‌نامزدی انقدر به من گفتن گوش نکردم گیر کردم  این الان داره باهات اینکارو میکنه بعد اونم همینکارارو‌میکنه دنبال مهریه نباش توافقی تموم کن من فکر‌میکردم عروسی کردید

چه سیاستی وقتی زندگیمون شروع نشده و خانوادش هدایتش میکنن...خودشم ک هیچی 

شوهرمن  تونامزدی بچیزی میخاستم‌زنگ‌میزدم مادرش باهاش صحبت میکرد شوهرم قبول میکرد الانم بعد عزوسی هیچ فرقی نکرده تا تقی به‌توقی میخوره میره خونه مادرش

عزیزم‌پس تا نامزدی  تمومش کن تو‌نامزدی انقدر به من گفتن گوش نکردم گیر کردم  این الان داره ...

بهم میگه  باتو به هیچ چی ک فک میکردم نرسیدم ...انتظار داره از نظر مالی ساپورتش کنم

بهم میگه  باتو به هیچ چی ک فک میکردم نرسیدم ...انتظار داره از نظر مالی ساپورتش کنم

پس عزیزم ولش کن بخدا بعضی وقتا خدا به ادم زود نشون میده اون بنده خدا که دیر میفهمه   بزار بره با اونی که میخاد به همه چی میرسه شماهم درستو ادامه بده خداروچه دیدی یکی پیدا شد از عشق پرت کرد لیاقتتو نداره

عه ...برای چی بعضی مردا نمیتونن مستقل بشن؟

چون مادرشون مقصره انقدر وابسته خودشون کردن دیگه نمیتونن مستقل بشن چون هنوز بچه ننه ان بزرگ نشدن خانوادشونو طلاق ندادن