2777
2789

خواب دیدم همه خونه یکی از خاله هام که روستاس جمع شدیم بعد همه فامیل مادری بودن من رفتم تو حیاط خالم دیدم یه هدهد با یه طاووس وبچه هاش اونجان.بعد اومدم توخونه خواهر کوچیکم میخندید میگفت ننه گفته سحرو جا بزارین برین

بعد من اومدم برم مادربزگم با شکل و شمایل شاید۵۰ سالگیش خیلی خوشگل و قد بلندتراز من اومد جلوم گفت نرو  بمون پیشم منم گفتم باید برم کار دارم گفت من تنهام بمون گفتم آخه وسیله نیوردم گفت عیب نداره مثل این همه آدم که میرن شهر خرید میکنن توام برو وسایلتو بیار.گفتم باشه یهو از خواب پریدم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خواب دیدم حتی تو کفن گذاشتن منو 😐😐

نمردم هنو 😄درانتظارم...🐰

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...

ن  نگران نباش 

پشت وپناهم خداس وقتی خالق‌کل جهان هستی خداست به غیر او امید بستن اشتباس...هرخواسته ای دارین فقط ازخودش بخاین نه از بندش...اگه باتمام ایمانت ازخودش خواستی بی شک بهش میرسی....خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت همه چی...تیکرتولد۲سالگی گل پسرم

اگر بری باید خون بریزی 

چون عموی منم خواب دیده مادر بزگش ۳ تا زیر خواکی بهش داده عموم بعد چند هفته فوت کرد وقتی مرده ویزی بده و بگیری یا ببرتت یعنی میمیری

یه دختر شهریوریم مغرور و یه دنده   عاشق طبیعتم   عاشق معماری و هنر ولی به زور انسانی   انشالله همتون خوشبخت بشین دوستون دارم  

من خواب دیدم میخواد منو به قصد کشت بزنه

تعبیرش چیه بنظرتون؟

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
خوابارو زیاد جدی نگیرید . از این خوابا من زیاد دیدم

اتفاقا خیلی باید جدی بگیری بعضیاشون خبرت میکنن

یه دختر شهریوریم مغرور و یه دنده   عاشق طبیعتم   عاشق معماری و هنر ولی به زور انسانی   انشالله همتون خوشبخت بشین دوستون دارم