2777
2789
عنوان

با ی کلمه تعریفشون کن #شوهر#جاری#خواهرشوهر#مادرشوهر#پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 62 پست
قوم الظالمین

وووایییی اینو خوب اومدی😂😂😂

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟  

همشون مهربونن خداروشکر

و خوشبختانه خواهر شوهر و جاری ندارم😄

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از من  شوهر = عذاب  جاری = هرچندم خوب باشه اما حسود  خواهرشوهر== طمعکار فقططط ت ...

مادرشوهر ندارم😎

عوضش پدرشوهر صدا کلفت یه دادش مساوی با ایست قلبیم😊

انتظار فقط زمانی قشنگه که اومدن تو بهش پایان بده پسرم❤

🛏

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

خر😄

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

من که جاری و بردار شوهر ندارم 

یه خواهر شوهرم دارم که خیلی بچس و 4..5 سالشه😂🤭

مادرشوهرم انصافا خیلییییی خوبه ها ولی ازش خوشم نمیاد😂چون خیلی خوشگل و جون و خوشتیپه 😂😂😂😂

🖤Baby devil is here

شوهر#  

دوسش دارم خیلی با شعور 

خواهر شوهر جاری ندارم 

مادر شوهرمم خدای سادگی که تاحالا ندیدم ی کرم ب دستش بزنه😅

پدر شوهر پدر جدی و منضبط 

عکس پروفایل عکس فندق مامانش                                  دوست  دارم امید زندگی  مادر                                               کاربری قبلیم نمی دونم چرا تعلیق شد !

شوهرم مانند پادشاهیست که:

خواهرش، چشمش

مادرش تاجش 

و پدرش ثروتش است.

و اما جاری، کسی است که گویا شوهرم را زاییده، ازبس که روی زن برادرش تعصب دارد.

😤😤😤😤😤😂😂

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

شوهرم دلسنگ 

جاری خوبه اگه تونستی حد ومرز رو رعایت کنی باهاش

خواهرشو پروووو

مادرشوهر  دخالت میکنه تو همه چی😐

پدرشوهر مهرباااان

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟