2777
2789
عنوان

خدا جون بگذره به خوبی بگذره

72 بازدید | 5 پست

دوستان دعا کنید بسلامت بگذره دعا کنید این روزا تموم بشه با خوشحالی و سربلند مامان و بابام کنارم باشن خدایا دیگه هیچی ازت نمیخوام بگذره این روزا به خوبی خدایا ماه دیگه این موقع پست بزارم بگم دعاهاتون اثر کرد خدا صدامو شنید همه چیز به خوبی پیش رفت 

خدایا به همه سلامتی بده همه مادر پدرارو به بچه هاشون بچه هارو به مادرپدراشون ببخشون 

لعنت_به_کرونا#  

#التماس_دعا

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز

عزیزم کرونا گرفتین؟؟؟ میگذره خیالت راحت 

شاد باشید استرس نداشته باشید 

سعی کنید مایعات فراوون بخورید و غذای مقوی 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

یه چند وقت از کرونا تو تاپیک ها خبری نبود الان دوباره زیاد شده  خدایا خودت رحم کن 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کرونا گرفتین؟؟؟ میگذره خیالت راحت  شاد باشید استرس نداشته باشید  سعی کنید مایعات ف ...

بله عزیزم مرسی قربونت دعا کن بگذره من هیچ کس رو بجز مادرپدر و خانوادم تو این دنیا ندارم اگر یه مو از سرشون کم بشه من میمیرم بخدا میمیرم 

الهی که بسلامتی و خیرشادی تموم شه این روزا

یه چند وقت از کرونا تو تاپیک ها خبری نبود الان دوباره زیاد شده  خدایا خودت رحم کن

لعنت بهش لعنت به باعث و بانیش خدا از سر همه بخیر بگذرونه

بله عزیزم مرسی قربونت دعا کن بگذره من هیچ کس رو بجز مادرپدر و خانوادم تو این دنیا ندارم اگر یه مو از ...

عزیزم مادرشوهر من بدجوری گرفت 

افتضاح 

ولی خوب شد 

فقط استرس نداشته باشید میگذره بسلامتی

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی