چرا تو هر تاپیک دردو دل یه نفر پیدا میشه یا مزه پرونیش دل بشکنه یا دنبال مچگیری باشه یا دل بشکونه واقعااین جور ادم ها فاقد در کو شعور هستن استاتر یه تاپیک غم زده طرف پریده وسط مچ گیری 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن
یه سوال . میگم چرا نمیتونم امضام و تغییر بدم؟؟؟ همش میزنه از ویرایشگر استفاده کن
قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤
دیدی که سخت نیست تنها بدون من؟ دیدی که صبح میشود شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه میزند. فرقی نمی کند، با من! بدون من! دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت، طوری نمیشودفردا بدون من!
خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄 𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانمتمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜