2777
2789

چرا تو هر تاپیک دردو دل یه نفر پیدا میشه یا مزه پرونیش دل بشکنه یا دنبال مچ‌گیری باشه  یا دل بشکونه   واقعااین جور ادم ها فاقد در کو شعور هستن استاتر یه تاپیک غم زده  طرف پریده وسط مچ گیری 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇

متاسفانه زیادم شده جدیدا 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه سوال . میگم چرا نمیتونم امضام و تغییر بدم؟؟؟ همش میزنه از ویرایشگر استفاده کن

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

بیشعور_نباش_خواهرم#

بیشعور.همه.جا.هست#  

دیدی که سخت نیست تنها بدون من؟ دیدی که صبح میشود شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه میزند. فرقی نمی کند، با من! بدون من!                                      دیروز گرچه سخت                  امروز هم گذشت، طوری نمیشودفردا بدون من!         
عزیزم همیشه همین بوده طی مدت شش هفت سال که نی نی سایت ر‌و میشناسم همینجوری بود 

چیزی هم‌میگی بهشون بالا چشم شون ابرو نی نی یار تگ میکنن 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇

برای منم پیش اومده جوابشونو ندی خودشون میرن بیخیال همه رو نباید جدی گرفت

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

ایشالا ما یکی از اونا نباشیم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من نمیدونم موضوعچیه ولی اکثر تاپیکا دروغن مثل خیانتا باید یه مامور مخفی داشته باشیم یا نه

به احتمال ۹۹درصد اصلا دروغ اگه فقط ۱درصد درست باشه قضیه جواب دل شکسته رو چطور میشه داد 

بیخیالشون

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜