2777
2789
عنوان

🔥🔥🔥صندلی داغ 🔥🔥🔥🔥🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 226 پست
پایین😂🤦🏻‍♀️ ولی راست میگیااا دقت نکردم تا حالا🤔

من خیلی حرصم میگیری اگه کسی از بالا فشارش بده  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خوشوقتم💙💙      

امضات چی میگه  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

حجابو رعایت کنین😂 واسش گزارش میزنم اگه دست از پا خطا کنه😂

واسه نی نی یار گزارش میزنی؟😂گل من چی زدی😂😂😂

کاربر قدیمی ام که ترکید😐✋پس کی منم عروس میشم😐😭هر جا هستی،هر کی هستی،میدونم با اولین بارون پاییز میای،منتظرتم😐♥️
همه جواب  بدن 🤭 غذای مورد علاقه تون چیه 😄

قرمه سبزی مامان پز😂👌

زندگی این نیست که منتظر تموم شدن بارون باشی؛زندگی رقصیدن زیر بارونه... فقط وقتی میتونی سبکی رو حس کنی که سنگینی رو تجربه کرده باشی...زندگی مثل معادله ریاضی نیست،هیچ جواب واضح و مشخصی وجود نداره؛وقتی به مشکل بر بخوری فقط به خودت بستگی داره که چجوری حلش کنی...واسه آدمهایی که نمی خوان خودشونو نجات بدن!  هیچ راه نجاتی وجود نداره...!مردن ترسناک نیست، چیزی که ترسناکه اینه که تا آخرش زندگی نکنی...! خدا همیشه یه جوابی برای ما آماده کرده...فقط ما برای دیدن جواب خدا بیش از حد نابینا ایم...! 
😳😳باورم نمیشهههههه 😆😆 واقعا کار سختی نیستاااا     سوال بعدی   ترجیح می دهی بست ...

هیچکدوم 

بستنی ندوس😝😝😝

لجنم همینطور😨😨😨

نصف شبی با سوالات اسکلمون کردیا😂

💚اَللّهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد💚