2777
2789
عنوان

انقدر دلم پره یکم با شوهرم دردودل کردم امشب انقدر عصبی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4329 بازدید | 134 پست

بخدا منم هر وقت از ناراحتیم گفتم پشیمون شدم ، صبحانه میخوریم یا وقتایی که دو نفریم  هیچی نمیگم بپرسه جواب میدم ، بیشتر کاراش هم با تیکه کنایه س ، دیگه این روزا محل ش نمیزارم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید معذرت میخام ولی خیلی بیشعوره انگار منتظر فرصت بود گند بزنه بهت وقتی می بینه حالت خرابه سواستفاده میکنه دیگ باهاش از ناراحتی هات نگو ی جایی ام تلافی کن مثلا وقتی مریضه بگو توام همیشه مریضی چرا نمیری خونه مادرت خوب شی 

حس میکنم به غرورش برخورده گفتی هیچی خوشحالم نمیکنه وهیچی جوونی نکردم اخه مردا همه تلاششون رو میکنن تا ما شاد باشیم اون فکر کرده تو اون رو علت این احساساتت میدونی 

وگرنه حرفات زیادم بد نبوده

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍

واه😐😐خب باهاش حتما کرف بزن عزیزم فقط خواستم دلم خالی شه خب وقتی تنها محرم من درکم نمیکنه کی درک کنه؟چرا اونطور عصبی شدی؟

اصلا چنین ادم بی درکی رو نمیفهمم

واقعا ازین سایت خیلی خوب یاد گرفتم قبل ازدواج چیا رو بسنجم

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات

کارد بخوره تو شکمشون

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
الانم برگشته خوشحال و خندون داره صدام میزنه نفس جان 😐

واااااااااای 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ببین امیدی بهش نیست

💞زندگی کتابی است پر ماجرا هیچگاه آن را بخاطر یک ورقش دور ننداز. .. 🙂💞🌈.                                    🦋قلمت را بردار.... بنویس ازهمه ی خوبی ها......زندگی..  عشق... امید... وهرآنچه بر روی زمین زیباست!!!  گل مریم... 💐🏵️  گل رز🌹🥀...                روی 📃بنویس✏️زندگی با همه‌ی تلخی هایش زیباست😍💞💫.  

تو ک میدونی درک نمیکنه خود درگیری داری ک سفره دلت پیشش باز میکنی؟با همچین شوهری شده از درد و حال بدی بشین با تیغ رو همه جات خط بنداز ولی سفره دلتو پیش این باز نکن

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡