2777
2789
عنوان

کنکور

243 بازدید | 22 پست

سلام من رشته ام انسانی بود کنکوری 99 شرکت نکردم موندم پشت کنکور امسال رفتم کنکور تجربی شرکت کردم چیزی که همیشه عاشقش بودم بنا براتفاقاتی که برام پیش اومد خانواده ام ناراضی بود باهم بدرفتاری میکردن که چرا تجربی شرکت کردم چقدهزینه کتاب ایناروکردم ولی بعدازچندماه خوندن به خودم اومدم دیدم چقدسخته افسرده شده بودم  حالا بیشتر دوستام دخترخاله هام انسانین میترسم از نتایج کنکور اونا قبول بشن اونا رو بزنن تو سرم  .....و فردا هم کنکور دارم خواهرم میگه سال بعدبشین بخون انسانی رو تربیت معلمی قبولی خاک توسرت این حرفا من واقعا عاشق پرستاری میخوام تمام نیروم رو بزارم واسه ۱۴۰۱ به امید خدا به آرزوم برسم لطفا بگید چیکار کنم استارتم از شنبه است به امیدخدا   چطوری مقاومت کنم بگم عاشق رشته ام هستم درسته سخته ولی می ارزه

ب حرف کسی گوش نکن تمرکزتو بزا رو کنکور فردا فقع

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاشکی همون انسانیو میدادی هم تعداد کمتره هم 11000 تربیت معلم میخان ولی تجربی4000من خودمم فردا کنکور دارم س سال درس خوندم اخرش میگم کاشکی انسانی بودم

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
راس میکگن خدایی تجربی بره انسانی نرماله ولی انسانی بیاد تجربی له میشه زیر بار یختیش حدس میزنم تا حال ...

خب بالاخره میخونه میاره دیگه چه عجله اییه مهم اینه که با عشق و علاقع کارشو انجام بده و از ته دل خوشحالیو حس کنه