2777
2789
عنوان

هیچی بدتر از این نیس که یه مادر..😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 21 پست

عزیزم اصلا این حرفو نزن تو مادر خوبی هستی مادری فقط به شیر دادن نیست

بچت مطمئنن دوستت داره مگه میشه بچه مادرشو دوست نداشته باشه

پس آدمهایی که از پرورشگاه بچه به فرزندی قبول میکنن یعنی حق مادری به گردن اون بچه ندارن؟

به حرف اطرافیان توجه نکن 

بچه بزرگ کردن اینقدر دردسر و زحمت داره که شیر دادن جز کوچیکی از اون دردسرها محسوب میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا بی عرضه م حس میکنم امروز حتی عرضه م نشد ب عمه هاش بگم بوسش نکنن پوسش حساسیت میکنه

این که ربطی به عرضه داشتن یا نداشتن نداره باید رک و راست حرفتو میزدی  

۹ ماه تو‌شکمت بوده 

الانم که دلدرد بچه یع طرف اذیت کردنش یه طرف شب بیداریاش یه طرف الکی داری اعصاب خودتو بهم میریزی 

و ما خدا را داریم میان تمام نداشته هایمان...🩷

چرا خودتو اذیت میکنی.حالا اگه شبر خودتو میخورد همین اطرافیان یه سری حرف دیگه میزدن.

ببین آغوش مادر خیلی موثرتر از شیرشه. به هیچ وجه بچه رو رو زمین و تو گهواره یا بغل یکی دیگه شیر نده. همیشه تو بغل خودت بگیر شیرش بده. 

همسر من شیر خشکی بوده بیشتر از بقیه خواهر و برادراش به مادرش وابستس. خودش میگه انگار کمبود محبت مادرو حس میکروم دوست داشتم همش بغلم کنه حتی وقتی بزرگ شده بود

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
کلا بی عرضه م حس میکنم امروز حتی عرضه م نشد ب عمه هاش بگم بوسش نکنن پوسش حساسیت میکنه

عزیزم احساس میکنم اعتماد بنفست امده پاین 

یا شایدم افسرده شدی رو خودت کار کن 

مطمئنن تو بهترین مادری 💛💚

عزیزم پسر منم با شیرخشک بزرگ شد الان آقایی شده واسه خودش

منم همه دخالت میکردن حتی شوهر خواهرشوهرم گفت بچه ای که با شیرخشک بزرگ بشه به درد نمیخوره خنگ و کند ذهن میشه منم گفتم شما مرد هستی تو مسائلی که بهت مربوط نیست دخالت نکن

مادرشوهرم میگفت اصلا شیرخشک نده فقط قندآب بده گفتم مگه بچه با قندآب زنده میمونه؟ خلاصه‌ تو روی همه وایسادم پسرمم الان ماشاءالله آقا شده 

2790
2778
2791
2779
2792