2777
2789
عنوان

شما بله میگین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 25 پست
شرایط پسر دیپلم نصف ماه سرکار نصف ماه خونه رسمی نیس هرچی داره خونه وماشین به نام خانوادش ...

شرایطش خوب نیس کسی ک اجازه خودش حتی برای مالکیت یک چیزی دست خودش نیس به درد ازدواج نمیخوره حیف نکن خودتو

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شرایطش خوب نیس کسی ک اجازه خودش حتی برای مالکیت یک چیزی دست خودش نیس به درد ازدواج نمیخوره حیف نکن خ ...

کاملا درسته

شوهر منم همینجوری بود

الانم بعد چندسال زندگی با دوتا بچه هنوز اجازه نداره چیزی به نامش باشه حتی پول طلاهایی که من فروختم برا سرمایه کارش دست خانوادشه

هرچی داره بنام خواهر و مادرش

خدایا شکرت💖
کاملا درسته شوهر منم همینجوری بود الانم بعد چندسال زندگی با دوتا بچه هنوز اجازه نداره چیزی به نامش ...

واااای چطور تحمل مبکنین؟؟

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
واااای چطور تحمل مبکنین؟؟

چکار میتونم بکنم

بحث شدید راه افتاد بینمون زندگیمون داشت خراب میشد کوتاه اومدم دیگه

خودش حرفی نداشت قبول داشت که مال و اموالش بهتره به نام خودش باشه اما خانوادش نمی ذارن اینم به هیچ وجه تو روی اونا واینمیسه 

خدایا شکرت💖
چکار میتونم بکنم بحث شدید راه افتاد بینمون زندگیمون داشت خراب میشد کوتاه اومدم دیگه خودش حرفی نداش ...

خودت تو روشون وایستا کارت ها و حساب هاشو خودت مدیریت کن

خودت تو روشون وایستا کارت ها و حساب هاشو خودت مدیریت کن

نمیشه عزیزم اونا اصلا حقی به من نمیدن که بخوام مطرح کنم

خانواده خودمم میگن سکوت کن زندگیتو بکن

یه نفره نمیتونم کاری کنم شوهرم پشت خانوادشه

من انگار اومدم فقط براش بچه بیارم و سرمو بندازم پایین کاری به هیچی نداشته باشم فقط زندگی کنم

خدایا شکرت💖