سلام بچه ها اینا هنوز شمالن داداشم میگه یه ویلا گرفتیم شبی ۷۰۰ هزارتومن ولی بهش گفتم شبی یک میلیون چون دوست داره پولای داداشم به فنا بره انگار ترس داره پولی واسه پس انداز بمونه بعدش میگه رفتم مرغ گرفتم جوجه کردم تو مواد خوابوندم میگه ناهار بریم بیرون هوس بیرون کردم بعدش رفتیم بیرون جوجه کباب سفارش داده خوب خبر مرگت همین جوجرو تو ویلا درست میکردیم دیگه واقعا داداشم داره از دستش دیوونه میشه یعنی گذاشتم بیاد اون روز میخواستم برم رو ماشین باباش روغن ترمز بریزم حتی خریده بودم شوهر نکبتم فهمید نزاشت چون باباش خیلی رو ماشینش حساسه میخوام تلافی حرسی که داداشمو میده رو در بیارم لطفا راهنمایی میخوام
به والله من از خوشی داداشم خوشم این حرف و نزن چون من نرفتم میدونم داره خود خوری میکنه فداش بشم
بجای اینکه فداش بشی سرتو از...... زندگیشون بکش بیرون
گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشقهاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
برادرتون چن سالشه که نه تنها مشکلاتش رو حل نمیکنه بلکه یه مشکلات جدیدی هم درست میکنه یعنی چی اینقدر با جزییات توضیح میده به شما میخاد دعوا راه بندازه؟؟؟؟
خودش باید بتونه زنش رو قانع کنه
السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
تو سر پیازی یا تهش چرا انقدر حسادت میکنی تو زندگی زن و شوهر
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است