2777
2789
عنوان

تقصیر منه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 111 پست
آره ی ذره حساس شدی اونم طبیعیه خانوما احساساتی هستن ولی فک کن ک داره زحمت میکشه برا ایندتون اینجوری ...

اره درست میگی ممنونم عزیزدلم💜💜

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عریزم بازم جوری که گفتی بنده خدا با این همه کار برات وقت میزاره باور کن اکر ۲۴ ساعته باهات حرف بزنه ...

ممنون گلم

اره منطقی ب قضیه نگا نکرده بودم 

واقعا اگع همش با من حرف میزد که مرد زندگی نمیشد

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

اره که تقیصرته آخه موقع پول دراوردن چت برا چیتونه زندگی سخته بزار تایمی که بیکاره چت کنید با هم 

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

🤣🤣🤣🤣بذار من یه چی بگم

هر روز و هرشب با نامزدم دعوا میکردم چون نمیومد چت کنیم ساعت شیش صبح میرفت سرکار تا شیش عصر ساعت ده دیگه میرفت میخوابید اون وسطاشم غذا میخورد دوش میگرفت و فلان کلا نیم ساعت وقتش مال من نبود🥲

تا اینکه گوشیش سوخت😶🤣و الان همون نیم ساعتم ندارم😐هعی🚶🏻‍♀️🥲

ناشکر-نباشیم😬#  

گیر پسری که میخوره میخوابه نیفتادی تو،والا ما فقط شبا چت میکردیم دوران جوانی،اونم وسطش ازخستگی خوابش میبرد

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
اسی جون گزارش زدی برات خوندم حاجت روا بشی🌹🙏🙏

اره عزیزم دوتارو زدم

🤣🤣🤣🤣بذار من یه چی بگم هر روز و هرشب با نامزدم دعوا میکردم چون نمیومد چت کنیم ساعت شیش صبح میرفت ...

🤣🤣

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
زودازدواج نکن بزاراول بزرگ شی

😐😞

اخه فک میکنم زیادی درگیر کاره ولی فک کنم حساس شدم

😹

میخوای فقط تا ۱۱ ظهر کار کنه؟

یا یکی درمیون مشتری‌ها رو رد کنه بشینه با شما حرف بزنه؟

اگه خیلی دلت تنگ میشه بگو من یه بار فقط یدونه پیام دلم تنگه بهت میدم تو هم فقط یدونه جوابمو بده 

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

اره که تقیصرته آخه موقع پول دراوردن چت برا چیتونه زندگی سخته بزار تایمی که بیکاره چت کنید با هم  ...

اره دیگه میخام درست بشم

🤣🤣🤣🤣بذار من یه چی بگم هر روز و هرشب با نامزدم دعوا میکردم چون نمیومد چت کنیم ساعت شیش صبح میرفت ...

وای عزیزم😂😂😂😂😂ایشالله زودتر گوشیش درست بشه

بنظر من تقصیر تو نیست.کسی ک بخواد با یکی حرف بزنه تو شلوغ ترین وضعشم باز ی پیام میده همع اینچیزا بهونس

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻