2777
2789
عنوان

یه حس ششمی خیلی قوی توروخدامیشناسیدتگ کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 30 پست
@سازخوش    

سازخوش بگورشته ای که دلم میخادقبول میشم ینه

من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا دلتونو به این حس مس خوش نکنید. کنکورم‌ اگه زحمت کشیده باشی تلاش کرده باشی قبول میشی 

زحمتت کشیدم بخدا سرجلسه یه بارسرموبرنگردوندم

من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم
میشه لطفا بگید من کی باردار میشم،😐اصلا حستون ب من چیه

جیگر اگه میدونستم که خودمو حدس میزدم

منم باردار نمیشم

چون کنکور خودم تجربه اش داشتم میگم بهش قبولی نگران نباش

سطح مطالعه خیلی اومده پایین

اگه یکم درس بخونه قبوله

کاربری چهارم. 
زحمتت کشیدم بخدا سرجلسه یه بارسرموبرنگردوندم

هدفت چیه؟ فرهنگیان؟ منم امروز کنکور انسانی دادم خستم جون ندارم الان  

خدایا شکرت میدونم منو ب همه آرزوهام میرسونی🤩😘
هدفت چیه؟ فرهنگیان؟ منم امروز کنکور انسانی دادم خستم جون ندارم الان  

منم انسانیم فرهنگیان

برای منم بگو شوهرم الان چه حسی داره

عزیزم حس شیشمی نیستم فقط چند بار گفتم درست از آب درامده اونم از تجربع هایی که داشتم چون زندگی سختی داشتم

حسم میگه حس شوهرت به شما اوکی هست فقط همه مردا عین همن به دل نگیر

کاربری چهارم. 
انشالله میاری حدود درصدایی ک زدی رو میدونی؟

اره ادبیات 40تا50 عربی 30تا40 دینی 60تا80 زبان 20تا30 ریاضی 10یا5 اقتصاد70 فنون 40تا60 جامعه 30تا40 تاریخ 10ت20 فلسفه 20ا40 روان 60ا80

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 37 دقیقه پیش
2791
2779
2792