2777
2789

عاشق شدم رفت

بد حالیه

هرشب تو دستام جای دستات خالیه

ای داد بی داد من دارم عاشق میشم انگار اون وشمات چه کاری دستم داد

که بردم همه رو از یاد ای ذاد ای ای داد ای داد ای وااای😄😄😄

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
احسنت خوب گفتی

بعد ی مدت همچین رنگ عوض میکنن که باورت نمیشه ی روز واسه به دست اوردن جنگیدن 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدبخت میشی حقیر کوچیک میشی شخصیتت از دست میدی کارت میشه گریه کردن هیچ سودی برات نداره 😥😥😥

یه وقتایی پیش میاد که طرف مقابلت روحشم خبر نداره

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆

باعقل و منطق جلو برو خیلی ریز و کمرنگ بهش نخ بده.ب اصطلاح بادست پس بزن با پا پیش بکش.خودتو تامیتونی شیک پوش و باکلاس درکنارشم مهربون کن.اینا ویژگیایی نیس ک ی شبه بخوای اداشو دربیاری انقد باید تکرارشون کنی ک ناخوداگاه تو وجودت بشینه این رفتارا.هیچ پسری از ی دختر خوشگل بدش نمیاد ارزوشه باهاش دختره درکنارش بمونه. مطمعنی با کسی نیستش پسره؟اخه معمولا پسرا اگ دلشون پیش کسی باشه  هیچکس ب چشمشون نمیاد. (از نظرهرکس خوشگلی ی معنا داره برای من 80 درصد طرز لباس پوشیدنه ک طرف ب چشمم میاد بقیشم ظاهرت) 

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....
بعد ی مدت همچین رنگ عوض میکنن که باورت نمیشه ی روز واسه به دست اوردن جنگیدن 

عشق یه طرفه عشق به طرف نیست، بلکه عاشق، عاشق توهمات خودش میشه، از حس عاشق شدن لذت میبره، ازطرف بت می‌سازه بعد میپرستتش، به قول مرحوم هایده و معین که میخونن من عاشق عاشق شدنم

عشق یه طرفه عشق به طرف نیست، بلکه عاشق، عاشق توهمات خودش میشه، از حس عاشق شدن لذت میبره، ازطرف بت می ...

بله درسته

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
بله درسته

واسه همینم وقتی منجر به ازدواج میشه، بعد چندوقت به طرف میگه تو لایق عشق من نیستی، تو اصلا اونی که فکر میکردم نیستی، هزار جور گله و ناراحتی از طرف و خودش، درحالی‌که حقیقت اینه که شما عاشق توهمات خودتون شدین و اون بیچاره مقصر نیست، بخدا من باید دکون روانشناسی بزنم

واسه همینم وقتی منجر به ازدواج میشه، بعد چندوقت به طرف میگه تو لایق عشق من نیستی، تو اصلا اونی که فک ...

😂😂

من حتی دوطرفشم قبول ندارم متاسفانه ادما در حال تغییرن و زود عوض میشن 

😂😂 من حتی دوطرفشم قبول ندارم متاسفانه ادما در حال تغییرن و زود عوض میشن 

ایتو دیگه نگین، شاید بدبین شدین

جمله بالا رو نوشتم سه چهار دقیقه تمام اطرافیان و کساییکه میشناسم، همکار، دوست، آشنا، یه زوج عاشق ندیدم، پس 50 درصد احتمال هست حق با شما باشه،، ولی واقعا حالم بد شد تا حالا از این زاویه دقت نکرده بودم به اطرافم

بخاطر روحیه ما هم که شده عزیزان اگه عشق واقعی دیدین بگین، بدجوری تو دلم خالی شد

ایتو دیگه نگین، شاید بدبین شدین جمله بالا رو نوشتم سه چهار دقیقه تمام اطرافیان و کساییکه میشناسم، ه ...

منم تا همین چند روز پیش فک میکردم هست ولی واقعیت اینه که نیست بهتره خودمونو گول نزنیم

بخندیم یا گریه کنیم؟ 

زندگی کنیم ،بدون عشقم‌میشه زندگی کرد

منم تا همین چند روز پیش فک میکردم هست ولی واقعیت اینه که نیست بهتره خودمونو گول نزنیم

والا نمیخام حرفتونو قبول کنم چون خطرناکه و آدم میگرخه و از ازدواج میترسه،،، ان شاء الله زیاده منو شما ندیدیم،،، آره زیاده بابا،، بگو ایشاالله بگو ايشالله